Mihai Albu, noi detalii despre lupta cu cancerul de prostată: „E genetic, fratele meu a avut”

Creatorul de modă a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:

În urma unor controale de rutină, Mihai Albu a aflat că suferă de cancer de prostată. Invitat recent în cadrul unei emisiuni tv, designerul a povestit că a aflat vestea cruntă în ziua în care fratele lui a decedat. Bărbatul se luptase tot cu aceeași boală nemiloasă.

Mihai Albu a aflat că are cancer de prostată

Mihai Albu a primit un diagnostic dur din partea doctorilor! Un banal control de rutină a arătat rezultate modificate, iar investigațiile imagistice și de laborator specifice au scos la iveală faptul că suferea de adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, creatorul de pantofi a făcut declarații cutremurătoare despre lupta cu boala. El nu a fost singur, ci alături de partenera lui de viață, care este de profesie medic.

„A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că-i vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi.”, a spus iubita lui Mihai Albu, la Pro TV.

Fratele lui, diagnosticat cu aceeași boală cumplită

Fratele lui Mihai Albu fusese diagnosticat cu aceeași boală și se afla sub tratament.

„Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu de asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit, a făcut infarct.”, a completat și Mihai Albu.

Operația designerului nu a fost deloc simplă. Doctorii i-au spus să-și asume și niște riscuri în urma intervenției chirurgicale de îndepărtare a prostatei.

Citește și: Când a aflat, de fapt, Mihai Albu că are cancer. Boala este destul de avansată!

„A fost o operație foarte grea, îți scoate un organ.”, a mai notat Mihai Albu.

„Este pentru mine o intervenție mutilantă, îți scoate un organ care contează, nu e vital. Operația în sine vine și cu o serie de dezavantaje pe care le poți avea sau nu în timp. Însă ne-am asumat tot ce presupune această intervenție, eu l-am consiliat pe parcursul acestui proces.”, a completat partenera lui Mihai Albu.

Sursa foto: facebook Mihai Albu/ capturi PRO TV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc