Mirela Vaida a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Ce a pățit Carla

Clipe dificile pentru prezentatoarea de la Antena Stars.
  • Publicat:

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, a fost nevoită să se interneze în spital împreună cu fiica ei. Vedeta a povestit fanilor virtuali clipele dificile prin care trece în ultima perioadă. Ce a pățit fata ei în vârstă de 9 ani? 

De ce a ajuns Mirela Vaida la spital cu fiica ei

Mirela Vaida trece prin momente grele, după ce fiica ei de 9 ani, Carla, a suferit de dureri de cap și amețeli dese. Îngrijorată, ca orice mamă, vedeta de la Antena Stars a ales să meargă la spital cu fetița sa. Medicii i-au efectuat mai multe analize, iar Carla nu prezintă probleme medicale serioase, care să-i pună viața în pericol.

Ce a pățit micuța Carla?

„Ma aflu de o saptamana internata cu fetita mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din Bucuresti! Carla acuza dureri de cap si ameteli, asa ca i-am facut investigatii complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internata intr-un spital de copii ma infricosa! Caci, ce e mai dureros pentru un parinte decat sa vada copii bolnavi in jurul lui? Vreau sa va spun ca, de cand am intrat in acest spital, am simtit o energie buna! Asa ar trebui sa arate toate spitalele de stat din Romania: curate, vesele, cu medici si asistenti buni, calzi, empatici, rabdatori si profesionisti!

Esti pe jumatate vindecat cand intri intr-un spital civilizat! Te imbolnavesti de doua ori mai tare cand pasesti intr-un spital in conditii mizere! Vreau sa multumesc si sa felicit intreaga echipa medicala pentru felul in care isi trateaza pacientii! Cata forta trebuie sa aiba sa gestioneze emotiile si fricile atator copii si parinti! Si sa incerce, sa reuseasca sa ii si trateze!

Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil sa fie de la alergiile alimentare si de la oboseala cronica de sfarsit de an scolar! Plecam mai linistiti acasa dupa ce am aflat asta! Asta imi doresc pentru toti parintii internati cu copiii lor aici!„, a scris Mirela, pe pagina contului personal de Facebook.

Citește și: Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a suferit o operație la ambii ochi. Mesajul dureros al prezentatoarei tv: „A fost cumplit, traumatizant”

Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a suferit o operație la ochi

În luna aprilie 2024, Mirela Vaida a povestit pe rețelele de socializare că băiatul său cel mijlociu, Vladimir, a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu puțină vreme. Operația era programată încă din luna februarie, dar vedeta tot nu s-a simțit pregătită pentru ceea ce urma să se întâmple.

„Am trăit cele mai grele zile din viata mea… Vladimir, baietelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi..😔 O operatie despre care stiam inca din luna februarie si in legatura cu care am crezut ca sunt pregatita… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca si parinte, ca mama… Este atat de dureros sa-ti vezi copilul intins pe pat, sub efectul anesteziei generale, sa te simti neputincioasa, slaba… Sa vezi agresivitatea lui cand se trezeste ( efectul anesteziei, despre care imi spusese medicul ATI), urletele, tipetele, loviturile lui, plansul lui cu „lacrimi de sange”…

Ieseam eu plangand de la copil, ca sa nu ma vada, intra sotul meu, statea el 5 minute dupa care iesea el plangand si faceam schimb.. si tot asa! Am incercat sa-l pregatesc dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? In ultima perioada n-am fost om! N-am dormit nopti intregi si am simtit, zilnic, un ghem de foc in stomac…Am realizat, inca o data, ca nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sanatatea!”, a spus prezentatoarea tv pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: instagram Mirela Vaida

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian