Modificările uriașe pe care le-a făcut Gina Pistol pentru MasterChef România: ”Simt niște schimbări în organismul meu”

  • Publicat:

Gina Pistol va putea fi urmărită la PROTV începând cu 10 septembrie, de la ora 20.30, la MasterChef. Și pentru își dorește arate impecabil, vedeta a mărturisit recent că s-a pus serios pe slăbit.

„Da, am început de curând. Am început tot cu Carmen Fit. M-am mai antrenat acum mulți ani cu ea și ea s-a apucat de dieta mea. Și acum simt niște schimbări în organismul meu. Nu foarte plăcute. Și, cumva, am apelat la Carmen să mă ajute să mă reconectez cu corpul meu. Pentru că și nemâncatul, dietele ținute prost, te dezechilibrează.

Nu pot eu să mă înfometez. Îmi place mâncarea. Dar am mâncat prost. La un moment dat am avut perioade în care am mâncat foarte prost. Dar, acum mă țin de dietă. Și mi-e foarte greu la filmări să țin dietă, pentru că stau înconjurată de mâncăruri și de tot felul de mirosuri, iar eu sunt pofticioasă”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a rămas însărcinată la 40 de ani

Gina Pistol a trecut prin momente dificile înainte de a aduce pe lume primul ei copil. Prezentatoarea tv își pierduse, la un moment dat, orice speranță că va mai putea aduce pe lume un copil. Ea a urmat o serie de tratamente complicate, care însă nu au dat roade. Doctorii nu i-au mai dat nici măcar o șansă, mai ales că trecuse de 35 de ani.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă. Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit ”, a povestit Gina Pistol.

Cum a reușit să slăbească după naștere

După ce a născut-o pe Josephine, Gina a decis să ia măsuri serioase pentru a reveni în formă.

„La 10 luni după ce am născut-o pe Josephine, am decis că trebuie să fac o schimbare. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an. Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta”, a mărturisit Gina pe Instagram.

Gina Pistol a început un program riguros de 12 săptămâni. Atenția vedetei s-a concentrat asupra sportului și unei alimentații sănătoase, iar rezultatele nu au întârziat să apară, Gina reușind să slăbească 15 kilograme într-o perioadă relativ scurtă.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme. Însă, rămâne între noi”, a glumit ea cu fanii săi online.

Ce a consumat la mic dejun, prânz și cină

Iată cum a arătat meniul îndrăgitei prezentatoare pe perioada dietei:

„Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1 – o limonadă cu cătină și sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee și roșii cherry”.

FOTO: Instagram @ginapistol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian