Motivul pentru care românca Romina Gingașu nu vrea copii cu Piero Ferrari: „Nu o să devenim niciodată părinți. Este decis”

  • Publicat:

Romina Gingașu (32 ani) este căsătorită cu Piero Ferrari ( 78 ani). Invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, soția moștenitorului imperiului Ferrari a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa.

Motivul pentru care soția lui Piero Ferrari nu vrea copii cu acesta

Între Romina Gingașu și Piero Ferrari este o diferență de vârstă de 45 de ani, însă vârsta nu a reprezentat niciodată o piedică în calea fericirii lor, potrivit spuselor româncei.

De șapte ani, Romina Gingașu, originară din Călărași, trăiește o poveste de iubire cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. Cei doi s-au căsătorit în 2021, în Capri, Italia.

„Pe Piero îl ador, îl iubesc. Eu pentru Piero sunt capabilă de orice, iar când spun orice… înseamnă orice. Poate să aibă miliarde de euro, pentru că nu vor fi niciodată ale mele și ale niciunei alte soții, iubite sau etc… pentru că sunt ale lui. (…) Între mine și Piero este o legătură foarte strânsă și care va fi pentru totdeauana și vreau să spun asta foarte clar”, a ținut sublinieze frumoasa româncă într-un interviu recent.

Întrebată dacă își dorește copii cu miliardarul, soția acestuia a fost foarte vehementă: „Nu o să devenim niciodată părinți. Este decis. Da, între noi am decis că nu vom deveni niciodată părinți. Eu nu vreau să am copii, iar la el nu mai este cazul. Eu am crescut fără tată. Nu pot să fiu egoistă și să cresc un copil fără tată”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari

Românca a lucrat de la 24 de ani în industria aviatică, se ocupa cu vânzarea de avioane de top și foarte performante, însă jobul a venit cu foarte multe provocări.

Timp de 6 luni am încercat să-i vând un avion, care era în jur de 60 de milioane, iar el m-a refuzat. Când făceam o demonstrație cu un avion nou, trebuia să avem un client care să participe și să arate cât de performant era avionul respectiv. Șeful îmi spusese că nu contează dacă e unchiul meu într-un costum scump sau oricine. Eu l-am întrebat pe Piero și a refuzat.

Simțeam întotdeauna că trebuie să-l abordez a doua oară. Între timp, vindeam avioane și îl invitam peste tot, dar mă refuza. La un moment dat, pe 15 februarie, m-a invitat la cină, la Monaco.

S-a simțit ciudat că mă refuza mereu. Am acceptat. Eu eram foarte singură, extrem de singură. După ce am plecat din România, toți prietenii m-au abandonat, cei mai buni prieteni mi-au zis că oricum am plecat și nu mă mai întorc. Doar doi prieteni m-au ajutat când nu îmi intrau salariile la Monaco, unul din Cluj și unul din București”, a încheiat Romina Gingașu.

Citește și: ProSport se gândește la viitor! Romina Gingașu, președintele Red Women Foundation, a oferit două burse speciale de 20.000 de lei fiecare, iar Alexandru Costache, membru Asociației Medici pentru România, a acordat 5 burse a câte 10.000 de lei fiecare

FOTO: Instagram @rominagingasu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian