Motivul pentru care Selena Gomez nu va putea să devină niciodată mamă: „A trebuit să plâng o perioadă…”

Selena Gomez și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere a sufletului ei - aceea de a fi în imposibilitatea de a-și naște propriul copil.
  • Publicat:

Selena Gomez, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete internaționale, a făcut recent o dezvăluire emoționantă în cadrul unui interviu exclusiv pentru Vanity Fair. În cea mai recentă ediție a revistei, artista a abordat subiecte delicate legate de sănătatea sa și impactul acestora asupra dorinței sale de a deveni mamă, deschizând un capitol personal pe care până acum l-a păstrat privat.

De ce nu poate avea Selena Gomez copii

Selena Gomez, cunoscută pentru cariera sa de succes în muzică și actorie, a dezvăluit că, din păcate, nu poate să-și poarte proprii copii în pântec, din cauza unor probleme medicale severe.

„Nu am mai spus asta niciodată, dar din păcate nu pot să îmi port în pântec propriii copii. Am multe probleme medicale care ar pune în pericol atât viața mea, cât și a copilului. A fost ceva pentru care a trebuit să plâng o perioadă,” a mărturisit frumoasa artistă.

Vedeta a fost diagnosticată cu lupus în 2013, o boală autoimună care poate afecta multiple organe și sisteme ale corpului. În plus, a fost supusă unui transplant de rinichi în 2017, ceea ce a amplificat problemele sale de sănătate inițiale. Pe lângă acestea, Selena a fost deschisă și în privința tulburării bipolare, despre care a vorbit în documentarul său Apple TV+, My Mind & Me.

Mamă surogat sau adopție

Într-un interviu din 2022 cu Rolling Stone, vedeta a discutat despre dorința ei de a deveni mamă și despre dificultățile pe care le întâmpină din cauza tratamentelor pentru tulburarea bipolară. „Este o chestiune foarte grea în viața mea.” a spus Selena, reflectând asupra provocărilor și dorințelor ei de a forma o familie.

În ciuda dificultăților, Selena Gomez a adus în discuție alternativele disponibile pentru a deveni mamă, inclusiv adopția și apelarea la o mamă surogat.

„Nu este neapărat modul în care mi-am imaginat. Am crezut că va fi așa cum se întâmplă pentru toată lumea,” a spus ea despre maternitate.

„Sunt recunoscătoare pentru faptul că există oameni minunați care sunt dispuși să devină mame surogat sau să mă ajute cu adopția, ambele fiind opțiuni pentru mine. Mă simt foarte recunoscătoare pentru alte căi existente pentru oamenii care își doresc cu disperare să fie părinți. Eu sunt una dintre acele persoane. Sunt entuziasmată de cum va arăta acea călătorie, dar va arăta puțin diferit. La finalul zilei, nu îmi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu.”

Selena a mai vorbit anterior despre dorința sa de a adopta, afirmând într-un interviu că planul ei era să adopte la 35 de ani, în cazul în care nu va găsi un partener romantic.

„Am fost singură timp de cinci ani și m-am obișnuit foarte mult cu asta. Mulți oameni se tem de a fi singuri și probabil că m-am torturat în mintea mea timp de vreo doi ani fiind singură, apoi am acceptat asta. Apoi am venit cu planul meu, care era să adopt un copil la vârsta 35 de ani.” spunea ea.

Artista, care are 32 de ani, a confirmat recent relația sa cu muzicianul Benny Blanco, descriindu-l ca „o lumină în viața mea.”

În ceea ce privește viitorul ei personal, Gomez a afirmat că nu intenționează să-și schimbe numele de familie dacă se va căsători. „Nu îmi schimb numele, indiferent de motiv. Sunt Selena Gomez. Asta e tot.”

Sursă – https://www.msn.com/en-us/tv/news/selena-gomez-reveals-she-s-unable-to-carry-her-own-children-that-was-something-i-had-to-grieve/ar-AA1qghPb?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=0a62417a30f74a77bd932f66a064c05a&ei=7

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”