Noi detalii despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea: „Trebuie să găsesc și o metodă…”

  • Publicat:

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în vacanța Mauritius. La revenirea în România, ea a fost supusă mai multor analize, care au arătat că are fracturi la nivelul feței și la cap. Medicii i-au montat o tijă în scalp, însă zilele trecute au decis să i-o scoată. Care este în prezent starea ei de sănătate? 

Emily Burghelea are coșmaruri după accident

Emily Burghelea trece printr-o perioadă extrem de grea! După accidentul grav din Mauritius, fosta asistentă tv se recuperează. Medicii i-au pus un diagnostic dur: triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Soțul ei, Andrei, a mărturisit că Emily se trezește țipând, în timpul nopții, crezând că se află în taxiul din Mauritius, care s-a izbit violent de un tir.

„Trebuie să găsesc și o metodă prin care să vindec trezirile ei în timpul nopții prin care țipă, crezând că e în mașina accidentului…”, a mărturisit Andrei, partenerul lui Emily Burghelea, la InstaStory.

Citiți și: Emily Burghelea, vești triste din partea medicilor. Ce i se întâmplă după operație: „Abia după ce o să dea jos tija…”

Medicii i-au scos tija din cap

Zilele trecute, doctorii au decis să-i scoată tija din cap, iar întregul proces a fost făcut pe viu: „În urmă cu câteva ore mi-am scos tija din cap și încă simt cum acel fier este tras din interiorul capului meu, a fost o intervenție pe viu, fără anestezie și cu o presiune imensă asupra capului meu, am simțit ca și cum cineva îmi scoate toți dinții din gură, pe viu. Am postat și pe instagram, tija este imensă, nu știu cum a avut loc în capul meu…”, a declarat Emily pentru CIAO. 

Sursa foto: instagram Emily Burghelea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian