Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Albu, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ce i-au impus doctorii să facă pe viitor

  • Publicat:
  • Actualizat:

Mihai Albu a traversat o perioadă extrem de dificilă în ultimele luni, după ce a primit un diagnostic crunt: cancer de prostată. Cu toate că a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, designerul trebuie să respecte toate îndrumările specialiștilor pe viitor. Ce nu are voie să facă sub nicio formă? 

Ce interdicții are Mihai Albu de la medici

În urmă cu mai bine o lună, Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. Din fericire, boala a fost depistată din timp, iar designerul a fost operat.

După intervenția chirurgicală, el se simte mai bine, dar are o serie de interdicții din partea medicilor. Creatorul de pantofi nu are voie să facă efort prea mare sau să stea la soare, reguli pe care va fi nevoit să le respecte o perioadă mai lungă de timp.

Citiți și: Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată: „Am trecut hopul cel mare”

Va pleca în vacanță cu fiica lui

Deși se află în perioada de recuperare, Mihai Albu a decis să plece într-o vacanță alături de fiica lui:„Nu am voie să stau la soare sau să mă obosesc foarte mult. Voi merge prin Moldova, în orașul iubitei mele. Vom face mici excursii care să nu dureze foarte mult. Din câte am înțeles și de la fetița mea, va petrece și ea ceva timp cu mine și vom face un program. Până acum nu ne-am putut stabili programul pentru că ea era în febra examenelor, eu în convalescență, fiind imediat după operație. Nu am făcut planuri foarte mari, dar în perioada imediat următoare vom decide ce și cum”, a spus designerul, conform WOWbiz.ro.

Când a aflat că suferă de cancer

La finalul lunii ianuarie 2024 și-a făcut un set de analize, care au ieșit modificate. Ulterior, investigațiile amănunțite au arătat că are cancer la prostată:

„Nu, nu, nu. Pur și simplu, la sfârșitul lui ianuarie am făcut niște analize, analize pe care le fac periodic. Una dintre analizele de sânge a ieșit deformată. Așa a început totul.Din acel moment au început diverse investigații. Prima dată un RMN, după care puncție, o operație cu puncție, a scos celule din prostată, la care s-a făcut biopsie, și a ieșit că este cancer, după care a urmat computer tomograf, după care scintigrafie cu substanță radioactivă. Și toate au confirmat existența cancerului și s-a hotărât o operație de extirpare a prostatei”, a precizat el pentru Click! 

Sursa foto: facebook Mihai Albu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc