Noi vești despre starea lui Kate Middleton. Anunțul de ultimă oră al casei regale britanice

Kate Middleton nu va fi prezentă în spațiul public în luna iunie, contrar așteptărilor, și nu va participa la repetițiile pentru Trooping the Colour, unul dintre cele mai importante evenimente militare britanice.
  • Publicat:

Kate Middleton, Prințesa de Wales, nu va reveni în spațiul public în luna iunie, contrar așteptărilor inițiale. Prințesa de Wales nu va participa la repetițiile tradiționale pentru Trooping the Colour, unul dintre cele mai importante evenimente militare ale armatei britanice.

Kate Middleton nu va participa la evenimentul Trooping the Colour

Trooping the Colour este o ceremonie anuală impresionantă, efectuată de regimente ale armatei britanice și Commonwealth. Repetițiile generale pentru acest eveniment vor avea loc pe 8 iunie. Cu toate acestea, oficialii Casei Regale au anunțat că Kate Middleton nu va asista la repetiții, conform Daily Mail.

Palatul Buckingham a confirmat că regele Charles al III-lea va fi prezent alături de Regina Camilla. Cei doi vor călători cu trăsura până la evenimentul programat pentru 15 iunie. Spre deosebire de anii trecuți, Regele nu va călări pe cal din cauza recuperării medicale. La 75 de ani, Monarhul a fost recent diagnosticat cu cancer de prostată și, deși va fi prezent la paradă, nu va depune prea multe eforturi fizice.

Cine o va reprezenta pe Prințesa de Wales

În absența Prințesei de Wales, James Bucknall, fostul comandant al Corpului Aliat de Reacție Rapidă, va participa la eveniment.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, urmează un tratament pentru cancer, diagnosticat în urma unei operații abdominale suferite în urmă cu câteva luni. Din acest motiv, Kate stă departe de îndatoririle regale publice pe durata chimioterapiei și se odihnește acasă.

Precizarea privind absența lui Kate Middleton vine după ce site-ul armatei britanice a anunțat, eronat, că Prințesa de Wales va fi prezentă la paradă. Această informație a generat confuzie și a dus la o creștere a vânzărilor de bilete. Palatul Kensington nu confirmase oficial prezența lui Kate, ceea ce a contribuit la neclaritățile din rândul publicului britanic.

Ceremonia Trooping the Colour va avea loc la Horse Guards Parade din Whitehall, unde Regele Charles al III-lea va efectua revizuirea gardienilor și ofițerilor din trăsură, marcând o adaptare semnificativă a tradițiilor regale în contextul provocărilor legate de sănătatea monarhului.

Sursă – https://www.dailymail.co.uk/news/article-13475913/Trooping-Colour-ceremony-King-Charles-carriage-Kate-Middleton.html

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian