O mai recunoști? Actrița adorată de toți adolescenții s-a transformat radical

Amanda Bynes, cândva vedeta iubitului „The Amanda Show” și „All That”, a avut o carieră fulminantă în copilărie, care a fost întreruptă de probleme personale și de sănătate. Cum arată actrița acum?
  • Publicat:

Amanda Bynes, cunoscută cândva ca una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune pentru copii, și-a câștigat renumele în anii 2000 cu rolurile sale din emisiunile de succes „All That” și „The Amanda Show”.

Ce s-a ales de Amanda Bynes

La doar 13 ani, actrița a captat atenția publicului cu talentul său excepțional și personalitatea charismatică, devenind rapid una dintre cele mai apreciate figuri de la Nickelodeon. Cu toate acestea, cariera sa promițătoare a fost brusc întreruptă de problemele de sănătate și dificultățile personale.

Cariera Amandei Bynes a fost marcată de succesul în comedii și seriale, inclusiv în filmele „What a Girl Wants” și „She’s the Man”.

Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său strălucitor de pe ecran, vedeta a început să se confrunte cu probleme majore. Drogurile, tulburările de comportament și problemele legale au început să contureze o poveste diferită. La doar 26 de ani, Amanda Bynes a fost plasată sub tutelă de către părinții săi, în urma unor incidente legale și de probleme legate de sănătate mentală.

Impactul documentarului „Quiet on Set”

Recent, documentarul „Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV” a reaprins interesul publicului față de cariera timpurie a actriței, explorând condițiile de muncă de la Nickelodeon și influența producătorului Dan Schneider. D

Deși Amanda Bynes nu a participat direct la acest documentar, reluarea discuțiilor despre experiențele sale din copilărie a adus în prim-plan complexitatea vieții sale de tânără vedetă și presiunea cu care s-a confruntat.

După o pauză prelungită din actorie, actrița și-a găsit o nouă pasiune în muzică. Ea a studiat la prestigiosul Berklee College of Music și a fost implicată în diverse proiecte muzicale, inclusiv turneul „2000’s X Siempre”. În plus, a urmat cursuri în industria cosmetică și a obținut o diplomă de asociat în dezvoltarea produselor de beauty la Fashion Institute of Design and Merchandising (FIDM).

Recuperare și regăsire personală

După ce a fost eliberată de sub tutelă în martie 2022, Amanda a continuat să se concentreze pe recuperarea personală și profesională. Deși a fost supusă unor tratamente și a avut momente dificile, inclusiv o internare de urgență în martie 2023, actrița își continuă parcursul spre stabilitatea psihică și emoțională. Ea a anunțat recent că urmează cursuri de cosmetică și își propune să obțină licența de manichiuristă.

Astăzi, Amanda Bynes își reconstruiște viața atât pe plan personal, cât și profesional. Deși a renunțat la cariera de actorie, ea rămâne activă în domeniul muzical și își împărtășește progresul cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale.

Postările ei de pe rețelele de socializare i-au șocat pe fanii săi. În prezent, Amanda Bynes este total schimbată și nu mai aduce deloc cu tânăra actriță care i-a cucerit pe adolescenții din întreaga lume. Amanda are bretonul tăiat, părul brunet și un tatuaj pe față în formă de inimă, dar și un piercing în nas.

„Ceva este foarte greșit la Hollywood”/„Cine spune că nu poți reuși la Hollywood?”, a scris un utilizator X pe Twitter, susținând că operațiile faciale la vedete sunt la modă.

Sursă – https://www.today.com/popculture/amanda-bynes-now-rcna143215

Sursă foto – Instagram/ Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian