O mai țineți minte pe „Mama Natură?” Cum arată Roxana Ionescu la 39 de ani

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se bucură de o vacanță de vis în Toscana, alături de finii lor, Dani și Gabriela Oțil. Într-un peisaj idilic, vedeta a surprins pe toată lumea cu o ședință foto inedită. Despre ce este vorba?
  • Publicat:

Roxana Ionescu, cunoscută drept „Mama Natură” în lumea showbizului românesc, și soțul ei, Tinu Vidaicu, trăiesc o poveste de dragoste intensă și plină de aventuri. Cuplul a decis să evadeze din agitația cotidiană și să petreacă o vacanță de lux în pitoreasca regiune Toscana, Italia. Această escapadă, la care au participat și finii lor, Dani și Gabriela Oțil, s-a transformat într-o serie de momente memorabile, marcată de peripeții, romantism și creativitate.

Roxana Ionescu, vacanță de vis în Toscana

Pentru mulți, Toscana reprezintă un colț de paradis – un peisaj de vis cu dealuri ondulate, vii nesfârșite, sate medievale și artă renascentistă. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au ales această destinație pentru a se bucura de peisajele de poveste, de preparatele culinare rafinate și de vinurile celebre. Alături de prietenii lor apropiați, cuplul a experimentat atmosfera autentică a Italiei, combinând relaxarea cu explorarea culturală.

Încă de la sosirea în Toscana, vacanța celor patru a fost presărată cu întâmplări amuzante și neprevăzute, pe care Roxana le-a împărtășit cu urmăritorii ei pe rețelele sociale. Deși toate aceste mici peripeții au contribuit la farmecul călătoriei, momentul care a captat atenția publicului a fost ședința foto incendiară realizată de Roxana într-o manieră neobișnuită.

Roxana Ionescu nu este străină de lumina reflectoarelor, dar în această vacanță, a dorit să abordeze o nouă provocare. Inspirată de atmosfera din Toscana și de dispoziția sa jucăușă, vedeta a realizat o ședință foto surprinzătoare, agățându-se de inelul unui coș de baschet. Cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Roxana a demonstrat că eleganța poate fi combinată cu o doză sănătoasă de distracție.

„Când nu găsești scara, dar ai chef de un slam dunk!”, a scris ea pe Instagram, ironizând situația. Acest moment special a fost posibil cu ajutorul soțului ei, Tinu, care a fost nu doar martor, ci și sprijinul din spatele acestei idei originale. La realizarea ședinței foto au contribuit și finii lor, Dani și Gabriela Oțil, care au fost implicați activ în acest moment amuzant și plin de voie bună.

Ce consumă pentru a se menține în formă

Roxana Ionescu a spus că are 51 de kilograme și că încearcă să mănânce cât mai sănătos. Vedeta a mai declarat că nu ține o dietă anume, dar că evită să mănânce alimente calorice.

„De ceva timp, mă mențin la o greutate de 51 de kilograme. Mă ajută… Mama Natură, mă ajută Doamne, Doamne, conformația și poate genele de la părinți. Am și puțină grijă. Fac puțin sport, dar doar atunci când am ceva timp liber. Dacă nu, ies la alergat în jurul casei. Dacă azi mănânc mai mult, mâine mănânc mai puțin. Sau mai deloc. Sau trec pe salate. Dar tot timpul, teama să nu mă îngraș, teamă ce odată cu vârsta îți vine din ce în ce mai mult în minte, te face să fii echilibrată. Iar echilibrul este cel mai bun în orice”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit cancan.ro.

Poveste de iubire ca în filme

Dincolo de aspectele spectaculoase ale vacanței, această escapadă în Toscana marchează și o etapă importantă în relația dintre Roxana și Tinu. Cei doi formează un cuplu de 10 ani, iar relația lor a evoluat de la distanță și provocări la stabilitate și complicitate. Primii ani au fost dificili din cauza distanței dintre București și Timișoara, dar cei doi au reușit să depășească obstacolele prin răbdare și înțelegere.

Într-un interviu recent, Roxana a vorbit despre relația lor și despre ceea ce consideră a fi „secretul” succesului mariajului lor.

„Nu cred că există o relație perfectă, ca-n povești. Cred că există relații care te fac să te simți minunat alături de celălalt și asta se transmite și celor din jur. Secret nu există, există doar compatibilitate, acceptare și maturitate,” a explicat vedeta, pentru Antena Stars.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian