O nouă tragedie în Familia Regală a Marii Britanii! Prințesa Anne a suferit o comoție cerebrală

  • Publicat:
O nouă tragedie în Familia Regală a Marii Britanii! Prințesa Anne a suferit o comoție cerebrală
Prințesa Anne

Prințesa Anne, sora mai mică a Regelui Charles, a ajuns de urgență la spital după ce a suferit o comoție cerebrală. Ce s-a întâmplat cu ea? 

Prințesa Anne a suferit o comoție cerebrală

O nouă tragedie lovește Familia Regală a Marii Britanii! Prințesa Anne, sora mai mică a Regelui Charles, a ajuns pe mâinile medicilor de la spitalul Southmead, Bristol. Anne, în vârstă de 73 de ani, s-a ales cu răni minore și cu o comoție cerebrală după ce a căzut de pe cal. Incidentul a avut loc pe proprietatea din Gloucestershire a Prințesei Anne, potrivit Palatului Buckingham.

Cum a reacționat Regele Charles

După ce a aflat vestea tristă, Regele Charles a ținut să-i transmită un mesaj surorii sale mai mici: „Regele a fost informat îndeaproape şi se alătură întregii Familii Regale trimiţându-i prinţesei cele mai sincere urări de bine şi dragoste pentru o recuperare rapidă”, se arată în mesajul Palatului Buckingham.

Prințesa Anne trebuia să meargă în Canada la sfârşitul acestei săptămâni, pentru o vizită programată.

Regele, prima sa călătorie după diagnosticul de cancer

Regele Charles și Regina Camilla vor efectua o vizită de două zile în Insulele Canalului, Jersey și Guernsey, în luna iulie, după ce medicii au aprobat călătoria Regelui, care urmează un tratament pentru cancer.

„Va fi un mare privilegiu să îi întâmpinăm pe Majestățile Lor în Bailiwick pentru prima dată ca Rege și Regină, la un an dupăîncoronarea lor. Vizita lor din această vară arată cât de specială este relația dintre Coroană și Insule.”, Bailiful din Guernsey, Sir Richard McMahon.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc