O recunoști? Acum e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Tânăra din imagini este nimeni alta decât Loredana Groza, regina incontestabilă a muzicii pop din România.
  • Publicat:

Loredana Groza face ce face și captează atenția internetului. Celebra cântăreață continuă să își surprindă fanii cu apariții provocatoare și sexy, demonstrând că vârsta este doar un număr.

Chiar și la vârsta de 54 de ani, Lori continuă să își mențină forma fizică și să impresioneze prin apariții spectaculoase, confirmând că frumusețea și încrederea în sine nu au vârstă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Parcursul profesional al Loredanei

Născută pe 10 iunie 1970, la Onești, Lori a început să cânte de mică. De altfel, artista are dovezi în acest sens, aceasta lansând la numai 3 ani piesă „Copiii sirenelor”, înregistrată de tatăl ei pe casetofon.

„Mama mea și-a dorit să fie cântăreață de muzică populară și a vrut să participe la un concurs celebru pe timpuri. Tatăl meu este scriitor și, în același timp, are și o voce foarte frumoasă și cred că toate acestea au contribuit la ceea ce sunt acum. Deși uneori mama era puțin mai reticentă vis-a-vis de cântat și de dorința mea de a-mi urma acest vis cu prețul unor absente de la școală”, a spus Loredana Groza într-un interviu.

La 14 ani, Lori a participat la concursul de muzică ușoară Steaua fără nume, deși vârsta minimă era de 17 ani, și l-a câștigat. „M-am enervat foarte tare când m-am lansat în ’84 la concursul Steaua fără nume. Trebuia să arăt că sunt mai mare decât vârsta mea de 14 ani și Dumitru Moroșanu mi-a zis: Trebuie să te îmbraci să arăți ca o babă”, a mai adăugat ea zâmbind.

La 16 ani, devenea cea mai tânăra câștigătoare a Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia.

Până în 1989, Loredana a înregistrat aproape 100 de piese ale unor compozitori apreciați că Marius Țeicu, Adrian Enescu și Mihai Pocorschi.

Popularitatea ei a crescut însă în urmă turneelor în țară și în străinătate.

Sursă foto: Instagram @loredanagroza

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”