Oana Lis dezvăluie adevărata durere a soțului ei, Viorel Lis: „Boala bătrâneții e de fapt…”

Oana Lis a dezvăluit recent că, dincolo de problemele de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis, adevărata suferință a fostului primar al Capitalei este, de fapt, alta.
  • Publicat:
Oana Lis dezvăluie adevărata durere a soțului ei, Viorel Lis: „Boala bătrâneții e de fapt...”

Oana Lis, cunoscută pentru loialitatea și devotamentul față de soțul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, a făcut recent o dezvăluire emoționantă despre starea acestuia. Într-o postare plină de sinceritate și sensibilitate, Oana a explicat că, deși Viorel se confruntă cu probleme de sănătate specifice vârstei, adevărata suferință nu este una fizică, ci mai degrabă emoțională.

Oana Lis a explicat cum se simte Viorel Lis

Fostul edil, care a ajuns la o vârstă venerabilă și se confruntă cu o serie de dificultăți de sănătate, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Cu toate acestea, Oana subliniază că, în spatele luptei sale cu boala, cea mai grea povară este izolarea și sentimentul de a fi uitat.

„Boala bătrâneții nu este doar slăbiciunea fizică, ci singurătatea”, a declarat Oana, făcând aluzie la lipsa contactului social care îl afectează pe Viorel.

Oana Lis a evidențiat faptul că soțul ei nu mai primește aceleași telefoane sau vizite ca în trecut.

„Telefonul nu mai sună la fel”, a spus ea cu amărăciune, subliniind că oamenii par să-l fi uitat pe Viorel acum că nu mai deține funcții publice importante. Aceasta este o realitate dureroasă pentru fostul primar, care, în vremurile sale de glorie, se bucura de o rețea largă de cunoștințe și admiratori.

„La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor… Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei”, a explicat Oana într-o postare pe rețelele sociale.

O poveste despre iubire și loialitate

Deși criticată de-a lungul timpului pentru diferența de vârstă dintre ea și Viorel, Oana Lis a dovedit în mod constant că relația lor se bazează pe un devotament autentic.

„Pentru mine, Vio are același suflet ca atunci când l-am cunoscut acum 25 de ani. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui, așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva”, a scris ea cu emoție.

În ciuda provocărilor zilnice pe care le aduce îngrijirea unui soț bolnav, Oana își găsește forța în credință și în valorile pe care le împărtășește cu Viorel.

„La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om, pentru că astea sunt valorile mele personale, și aceste valori nu ți le poate lua nimeni”, a adăugat ea.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”