Oana Turcu a slăbit enorm. Cum arată acum soția lui Cristi Brancu: „În ultimii ani nu m-a preocupat deloc aspectul meu”

Oana Turcu a mărturisit că ultimii ani nu și i-a dedicat aspectului ei, așa că încă din luna decembrie a anului trecut a început un nou program de slăbit și remodelare corporală.
  • Publicat:

„Am reușit! În ultimii ani nu m-a preocupat deloc aspectul meu, am avut alte priorități, am mâncat haotic, mult, nu am făcut mișcare și nu m-am ținut nici măcar de masaj si împachetări acasă, ceea ce pentru mine ar fi fost foarte simplu. Pur și simplu, fricile perioadei anterioare (cu pandemia), despre care nu are sens să mai vorbim, m-au copleșit.

Din luna Decembrie, am grijă mai mult la alimentație, îmi fac zilnic automasaj cu Crema Extraforte pentru Slăbire Termo și voi începe când ajung acasa și Împachetările cu Nămol extraforte pentru Slăbire și este deja bine. Nu îmi mai este rușine să stau pe plajă în costum de baie, așa ca în acestă vară de exemplu.

Cand vezi într-o săptămână că ai redus o mărime la haine și prin masaj și drenaj limfatic carnea, pielea se așează bine … ești motivată să continui! Cu drag, Oana Turcu!”, a fost mesajul transmis de soția lui Cristi Brancu.

Oana Turcu s-a mai confruntat cu kilogramele în plus și în trecut

La vremea aceea, în meniul Oanei se regăseau alimente de regim, precum: fructe, legume, salate, brânză.

„Am făcut dimineaţa şi seara, în fiecare zi, după duş, masaj cu cremă termo de slăbire cu mișcări de jos în sus şi o dată pe zi împachetări cu nămol pentru slăbire. După ce am aplicat nămolul, am înfăşurat locul cu folie alimentară şi apoi am îmbrăcat un trening şi mi-am văzut de treabă prin casa! Sport am făcut foarte puţin, pentru ca abia am timp să mă împart între cosmetica, televiziune şi menirea mea de mamă. Dar promit să mă apuc de sport cât de curând!”, a spus într-un interviu în urmă cu 10 ani.

Sursă foto: Instagram @oanaturcu
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”