Olivia Munn, „devastată” după reconstrucția mamară. „Sunt în viață și sunt aici pentru copilul meu”

Olivia Munn a povestit într-un interviu că a fost devastată după ce și-a făcut reconstrucția mamară.
  • Publicat:

Olivia Munn a povestit într-un interviu că a fost devastată după ce și-a făcut reconstrucția mamară. Într-un episod al podcastului SheMD cu Dr. Thaïs Aliabadi și Mary Alice Haney, actrița în vârstă de 43 de ani a vorbit despre dubla mastectomie și reconstrucția mamară prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân.

Actrița a suferit o reconstrucție mamară

Vedeta a explicat că a fost foarte anxioasă în momentul în care medicul i-a propus reconstrucția mamară, pentru că a pierdut foarte mult țesut mamar în urma dublei mastectomii, motiv pentru care avea nevoie de un implant mai mare pentru a umple acel gol.

„Nu-mi doream să am sânii mari. Nu-mi doream nici măcar să arate ca un implant mamar, dar medicul chirurg mi-a spus că așa va arăta. Tot ce mă interesează acum este că sunt în viață și că sunt aici pentru copilul meu, dar lăsând asta deoparte, mă gândesc că într-o zi oamenii vor uita sau nu vor ști că am avut cancer și doar se vor uita și vor trece pe lângă mine și vor spune „ce operație nereușită”, a povestit actrița în podcast.

Actrița nu-și dorea deloc sânii mari și povestește că nu a plâns niciodată în viața ei atât de rău. „Eram devastată. Nu mă recunoșteam”, a spus actrița.

Olivia Munn, despre diagnosticul de cancer de sân

Diagnosticul a fostul unul șocant, pentru că a venit trei luni mai târziu după ce și-a făcut mamografia anuală care, nu prezenta nimic în neregulă și, ulterior, a fost testată negativ pentru genele BRCA. În prezent, Olivia Munn încearcă să crească nivelul de conștientizare asupra cancerului de sân, dar mai ales asupra importanței investigațiilor imagistice anuale pe care orice femeie trebuie să le facă.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian