„Orice se poate întâmpla”! Cum a încercat Prințul William să-l avertizeze pe Harry în legătură cu Meghan Markle

  • Publicat:
„Orice se poate întâmpla”! Cum a încercat Prințul William să-l avertizeze pe Harry în legătură cu Meghan Markle

Înainte ca Prințul Harry să se însoare cu fosta actriță americană, Meghan Markle, fratele lui mai mare, Prințul William, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la relația lor. Ce au dezvăluit surse din preajma fiilor Regelui Charles? 

Prințul William, avertisment pentru Harry

Într-un interviu pentru The Sun, Jennie Bond, fost corespondent BBC specializat pe familia regală britanică, a precizat că relația dintre Harry și Meghan Markle a evoluat extrem de rapid, spre deosebire de cuplul William și Kate Middleton.

„Kate a avut zece ani pentru a descoperi viața regală. Cred că a fost extraordinar că a văzut toate restricțiile și atenția publică pe care o aduce. Pentru că relația lor a durat atât de mult, ea a putut să-și dea seama dacă poate sau nu să facă față, iar William a avut, de asemenea, această șansă”, a spus Jennie Bond.

„Din acest motiv William a fost îndreptățit să încerce să poarte o discuție cu Harry, să-l avertizeze: „Ești sigur că lucrurile nu merg prea repede în relația cu Meghan?” Pentru Harry a fost jignitor să-i fie adresată această întrebare, dar cred că el a fost bine intenționat.”, a mai subliniat aceasta.

Citiți și: Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie? Dezvăluiri uluitoare despre planurile soțului lui Meghan Markle

Relația lor a evoluat rapid

Harry și Meghan au început relația în 2016, după ce o prietenă comună le-a făcut cunoștință. În 2017 au anunțat logodna, iar în mai 2018 s-au căsătorit la Castelul Windsor. Pe de altă parte, Kate Middleton și William au fost într-o relație timp de 10 ani, înainte de a face pasul cel mare.

Ce i-ar fi spus Prințul Harry fratelui său

În cartea de memorii lansată în 2023, Spare, Harry a dezvăluit că fratele său mai mare l-a avertizat cu privire la întâlnirile cu Meghan Markle, care la acea vremea respectivă făcea parte din distribuția „Suits”.

„Până la urmă, ea este o actriță americană. Orice se poate întâmpla”, i-ar fi spus William lui Harry.

În schimb, Harry a susținut că i-a spus fratelui său că crede că mama lor decedată, Lady Di, l-a ajutat să o „găsească”, de fapt, pe Meghan Markle.

Fiul cel mic al lui Charles nu își reia reia angajamentele regale

De asemenea, Bond a susținut „că nu-l vede pe Harry” să-și reia angajamentele regale pe viitor: „Da, mi-e dor de el. Harry era cel mai popular membru al familiei regale acum câțiva ani, nu-i așa? L-am văzut crescând, l-am cunoscut puțin, dar mi se părea un băiețel minunat, care a devenit apoi un adolescent fermecător și jovial. Cel puțin asta am văzut noi. Era extraordinar pentru familia regală, a adus o notă naturală de simplitate și capacitate de relaționare”. 

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc