Pamela Anderson, apariție uluitoare la ultimul eveniment: „Ce s-a întâmplat cu ea?”

Pamela Anderson, în vârstă de 57 de ani, și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Paris fără machiaj, iar tot internetul a luat-o razna.
  • Publicat:

Mulți dintre fani au felicitat-o pe Pamela Anderson pentru curajul de care a dat dovadă să apară la un eveniment atât de popular fără un strop de machiaj pe față, însă au existat și guri care au pus-o la zid.

Pamela Anderson, în continuare fără machiaj la evenimentele publice

După ce prietenă ei bună care îi era şi make-up artist a decedat, Pamela Anderson nu a mai avut încredere în nimeni să o machieze. Astfel a decis să renunţe la machiaj, chiar şi la evenimente importante în care apare pe covorul roșu.

„Nu am venit la Paris Fashion Week cu gândul: Nu vreau să mă machiez, dar în timp ce mă îmbrăcăm în aceste haine superbe, m-am gândit că nu vreau să intru în competiție cu ele. Nu vreau să fiu cea mai drăguță față din încăpere”, a spus Pamela.

Pamela Anderson spune că vrea să încurajeze femeile din toată lumea și de toate vârstele să își iubească corpul asta cum este el, natural.

„Mă simt perfect în pielea mea, niciodată nu am mai simțit asta, sunt foarte fericită cu cine sunt. Mereu am crezut că frumusețea vine din interior nu din hainele pe care le îmbrăcăm sau produsele pe care le aplicăm pe ten”, a mai adăugat aceasta.

Pamela Anderson, în continuare fără machiaj la evenimentele publice

Fanii au reacționat

Nu au întârziat să apară nici criticile din partea fanilor care au judecat fostul sex simbol alegerea făcută: „Dar ce s-a întâmplat cu ea? Pare neglijentă și dezordonată, nu este demnă de covorul roșu.” Sau: „Ea a trecut de la o bombă sexy la o bătrână. Arată cu 10-15 ani mai în vârstă decât este. Ce s-a întâmplat cu ea?”

Sau chiar mai rău: „Pentru Dumnezeu, te rog să te machiezi, altfel mă faci să regret timpul pe care l-am pierdut ca adolescent.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”