Pensia pe care o ia Cristian Țânțăreanu de la statul român. Ce se întâmplă după recalculare

Ce pensie are milionarul Cristian Țânțăreanu! Ce a ales să facă cu banii
  • Publicat:
Pensia pe care o ia Cristian Țânțăreanu de la statul român. Ce se întâmplă după recalculare
Cristian Țânțăreanu s-a pensionat de ani buni, dar n-a beneficiat, cu adevărat, de banii de la stat. Milionarul a dezvăluit că nu este interesat de creșterea anunțată de guvern.

“Habar n-am dacă a venit decizia de recalculare. Pensia mea e la o nepoată”, a spus acesta.

Cristian Țânțăreanu a declarat că nu a avut niciodată o pensie mare și tot timpul banii i-a încasat nepoata respectivă. În 2021, lua în jur de 2000 de lei.

Cine este Cristian Țânțăreanu

Afaceristul a lucrat, în vremea comuniștilor, la o întreprindere importantă de construcții. Ulterior, și-a deschis propria afacere și nu a mai fost interesat de salariu și dări la stat.

De-a lungul vieții, Țânțăreanu a adunat o avere impresionantă. Conform publicațiilor de profil, aceasta s-ar ridica la 50 de milioane de dolari. La un moment dat, circulau chiar și zvonuri potrivit cărora afaceristul și-ar fi îngropat o parte din bani într-un loc știut numai de familie.

Milionarul român din Corbeanca a avut o viață tumultoasă și a devenit faimos pentru petrecerile pe care le organiza la proprietatea lui.

Citește și: Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani nu are mari așteptări

A învins cancerul de colon

În anul 2009 a fost diagnosticat cu cancer la colon, de care s-a vindecat în urma unei operații la Paris.

„Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult.

Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt. La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul.”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”