Primul soț al lui Shannen Doherty a vorbit despre decesul acesteia: „Ea a fost îngerul meu păzitor…”

  • Publicat:

Ashley Hamilton, care a fost căsătorit cu Shannen Doherty în perioada 1993-1994, a spus că regretă că nu a contactat-o pe vedeta americană în timp ce ea se lupta cu cancerul.

Hamilton regretă moartea actriței

El a declarat pentru TMZ: „Shannen nu a fost doar soția mea, ci a fost și îngerul meu păzitor”.

„Chiar dacă lucrurile nu funcționează întotdeauna așa cum ne-am dori, ea a fost lângă mine în unele dintre cele mai întunecate perioade ale mele. Dragostea și admirația mea pentru ea au durat mult mai mult decât căsătoria noastră de scurtă durată”.

„Lupta ei vizionară împotriva acestei boli groaznice, cu un asemenea stoicism, a fost inspirațională pentru mulți, dar cu atât mai mult pentru mine, deoarece sunt un supraviețuitor al cancerului”, a adăugat el.

Despre Hamilton se știe că s-a confruntat de-a lungul vieții sale cu dependența de alcool și droguri, cu anorexia și bulimia, însă nu a existat până acum nicio mențiune despre faptul că a suferit de cancer.

Shannen Doherty, confesiuni sincere despre mariajul „oribil” cu Hamilton

Înainte de moartea ei, Doherty a vorbit despre căsătoria ei „oribilă” cu Hamilton, într-un interviu cu Jason Priestley, în cadrul podcastului „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”: „Am fost într-un mariaj oribil, multe se întâmplau în acea căsătorie, ceea ce a făcut că totul să fie foarte greu pentru mine când lucrăm”, a dezvăluit ea.

La acea vreme, Ashley Hamilton, în vârstă de 49 de ani, era dependent de droguri, iar Shannen a mărturisit că în anumite momente îi era frică să părăsească casa de teamă că el va pleca să-și cumpere stupefiante.

„Nu a fost responsabilitatea nimănui decât a mea, dar mi-aș fi dorit că cineva să mă fi tras deoparte și să-mi fi spus: „Ascultă, rezultatul final va fi acesta, vei fi concediată, niciunul dintre noi nu suntem dispuși să mai suportăm asta”, a mai spus regretata actriță.

Actrița a murit la vârsta de 53 de ani

Actriţa Shannen Doherty, vedeta din serialele „Beverly Hills 90210” şi „Heathers”, a decedat pe 13 iulie 2024, la vârsta de 53 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul.

În 2023, Shannen dezvăluia că boala i s-a extins la oase și la creier: „Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd….Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor… niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”, a mărturisit actrița din „BH 90210”.

Citește și: De ce nu a avut Shannen Doherty copii, deși a fost căsătorită de trei ori

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian