Prințesa Charlene de Monaco a strălucit la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo. Ținuta sa a atras toate privirile

Prințesa Charlene de Monaco a impresionat cu apariția sa elegantă și sofisticată la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo, purtând o salopetă albă cu o tăietură pe un umăr și accesorii minimaliste.
  • Publicat:
Prințesa Charlene de Monaco a strălucit la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo. Ținuta sa a atras toate privirile
Prințesa Charlene, apariție răvășitoare

Prințesa Charlene a strălucit într-o ținută care i-a pus în valoare silueta și stilul impunător. Ea a fost prezentă la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo. 

Apariția ravisantă a prințesei Charlene

În ciuda unor ani dificili marcați de probleme de sănătate și zvonuri privind starea mariajului său cu prințul Albert, prințesa Charlene de Monaco a captat atenția lumii la cea de-a 63-a ediție a Festivalului de Televiziune Monte-Carlo. Cu o apariție elegantă și sofisticată, prințesa Charlene a pășit pe covorul roșu într-o salopetă albă cu o tăietură pe un umăr.

Ținuta sa a atras toate privirile

Fosta campioană olimpică la înot și-a demonstrat prezența impunătoare într-o salopetă cu pantaloni evazați și o fâșie de material pe diagonală, adăugând o notă de spectaculoasă piesei vestimentare. Accesorizată simplu, doar cu cercei și o brățară, machiată natural și cu o coafură elegantă, Charlene a strălucit alături de soțul ei, prințul Albert, pe care l-a ținut de mână pe tot parcursul evenimentului.

În aceeași zi, cuplul a fost însoțit de cei doi copii ai lor, gemenii de 9 ani Jaques și Gabriella, într-o altă apariție publică semnificativă. Îmbrăcați în ținute sportive, au întâmpinat flacăra olimpică care a ajuns în Monaco în drum spre Jocurile Olimpice de la Paris. Charlene, care a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada din 2000 la proba de ștafetă 4×100 m înot, s-a clasat atunci pe locul cinci, marcând o etapă importantă în cariera sa sportivă.

Prințesa Charlene

Prințesa Charlene, îndatoriri în viața publică

Cariera ei la nivel internațional în sport a culminat cu retragerea din competiții în 2007, urmată de căsătoria cu prințul Albert în 2011. De atunci, Charlene a jucat un rol activ în viața publică a Principatului Monaco, susținând cauze umanitare și promovând sportul și educația în rândul tineretului.

Prezența sa la Festivalul de Televiziune Monte-Carlo nu a fost doar o ocazie de a străluci în fața camerelor, ci și de a aduce un omagiu trecutului său sportiv și de a împărtăși bucuria olimpică alături de familia sa.

Sursă – https://wwd.com/pop-culture/celebrity-news/princess-charlene-elie-saab-jumpsuit-monte-carlo-festival-1236450943/

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”