Prințul Harry a zburat în mare secret în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat între el și fratele lui, Prințul William

Soțul lui Meghan Markle a călătorit singur în Marea Britanie.
  • Publicat:
Prințul Harry a zburat în mare secret în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat între el și fratele lui, Prințul William
Ce a făcut Prințul Harry când a mers în Marea Britanie. foto: profimedia

Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles, a zburat în secret în Marea Britanie, în urmă cu mai bine de o săptămână. Atunci, el și fratele lui, prințul William, au avut parte de o reuniune neașteptată, însă tensiunile dintre ei nu s-au stopat. Cei doi nu și-au vorbit absolut deloc și au păstrat distanța. 

Ce a făcut Prințul Harry când a mers în Marea Britanie

Prințul Harry a călătorit în Marea Britanie pentru a participa la funeraliile unchiului său, Lordul Robert Fellowes. În scurta sa vizită, Ducele de Sussex a stat cu unchiul său Charles Spencer la Althorp House, casa din copilărie a Prințesei Diana, scrie People.

Funeraliile unchiului lor au avut loc la biserica St. Mary din Snettisham, Norfolk, dar Harry nu a schimbat o vorbă cu fratele mai mare, William. Apropiații lor susțin că cei doi frați „au sosit foarte discret” și „au păstrat distanța” unul față de celălalt pe parcursul slujbei.

„Majoritatea oamenilor au fost uimiți că Harry a venit. Era într-o formă remarcabil de bună – și puteai spune că era foarte încântat să vadă pe toată lumea. Și el a fost foarte încântat că a venit.”, a declarat o sursă pentru People.

Tensiunile dintre Harry și William nu au încetat

Tensiunile dintre Harry și familia sa au fost dezvăluite pentru prima dată lumii în 2020, când el și soția sa, Meghan Markle, au demisionat oficial din rolurile lor de membri de rang înalt ai familiei regale și s-au mutat în America.

Deranjat de faptele fiului său, Regele Charles al III-lea a evitat toate apelurile și mesajele lui Harry, care a încercat să obțină securitate pentru ca Meghan Markle și cei doi copii ai lor să poată vizita Regatul Unit oricând își doresc.

„Apelurile sale rămân fără răspuns. A încercat să vorbească despre sănătatea regelui, dar și aceste apeluri au rămas fără răspuns”, a declarat un prieten al lui Harry pentru People în iulie 2024.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”