Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au un comportament „scandalos de neloial” față de Familia Regală

Prințul Harry și Meghan Markle se confruntă cu critici dure din partea unor prieteni apropiați, care îi acuză de un comportament „scandalos de neloial” față de Familia Regală.
  • Publicat:

În ultimii ani, soții de Sussex au fost tot mai criticați pentru dezvăluirile pe care le-au făcut despre viața lor în cadrul familiei regale britanice, provocând astfel reacții negative din partea celor care i-au cunoscut îndeaproape.

Ruptura dintre soții de Sussex și Familia Regală a împărțit publicul în două tabere

Ruptura dintre Meghan Markle, Prințul Harry și Familia Regală a fost un șoc pentru întreaga lume. Gestul cuplului a împărțit publicul în două tabere. Cei care i-au criticat pentru alegerea făcută au fost mulți la număr. Acum, acestei categorii i se adaugă și câțiva prieteni vechi de-ai Prințului Harry și de-ai lui Meghan Markle, notează Hindustan Times.

Ducele și Ducesa de Sussex au ajuns să fie criticați de cei care, odinioară, le-au fost prieteni. Persoanele din anturajul celor doi s-au declarat sătule de comportamentul și de ipostaza lor de victime.

Mai mult, apropiații Prințului Harry sunt de părere că acesta a exagerat în momentul în care a lansat cartea ”Rezerva”. Deși mulți au crezut că acuzațiile se opresc acolo, seria victimizărilor celor doi a cuprins și interviul cu Oprah, dar și documentarul Netflix.

”Nu pot să cred că a coborât atât de jos. Este scandalos de lipsit de loialitate. Oprah, Netflix și apoi cartea? Trei lovituri și ești eliminat”, a declarat unul dintre cunoscuții cuplului.

Prințul Harry, oaia neagră a Familiei Regale britanice

Prințul Harry a fost considerat mereu oaia neagră a familiei, având o personalitate puternică și fiind foarte exuberant. Încă din adolescență a demonstrat că regulile stricte impuse de apartenența la familia regală nu sunt făcute pentru el.

În tinerețe a petrecut de nenumărate ori, a ajuns pe prima pagină a ziarelor tabloide, a avut aventuri cu numeroase fete și nu s-a dat în lături de la a consuma alcool și substanțe interzise. Despre toate escapadele sale a scris în cartea de memorii care, așa cum era de așteptat, nu a fost deloc pe placul tatălui său.

Sursă foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian