Promisiunea emoționantă făcută de Prințul William către mama sa după pierderea titlului regal

Promisiunea a evidențiat legătura profundă dintre Prințesa Diana și Prințul William și a fost făcută cu mult timp înainte de moartea tragică a Dianei, într-un accident de mașină în 1997
  • Publicat:
Promisiunea emoționantă făcută de Prințul William către mama sa după pierderea titlului regal

Prințul William a făcut o promisiune emoționantă mamei sale, Prințesa Diana, după ce aceasta și-a pierdut titlul regal în urma divorțului de Charles, actualul rege al Regatului Unit. Dezvăluirea acestei promisiuni a adus la lumină o legătură profundă între mamă și fiu și un angajament surprinzător din partea moștenitorului tronului.

Promisiunea făcută de Prințul William

După ce și-a pierdut titlul regal, Prințesa Diana a trecut printr-o perioadă dificilă, însă a păstrat mereu o relație apropiată cu fiii săi, William și Harry. Într-un moment de susținere și afecțiune, Prințul William i-a promis mamei sale că, odată ce va deveni rege, îi va reda titlul regal.

„Nu te îngrijora, mamă. Ți-l voi da înapoi, într-o zi, după ce voi deveni rege”, i-ar fi spus el Dianei, conform relatărilor de la spynews.ro.

Din nefericire, Prințesa Diana nu a trăit suficient pentru a vedea îndeplinită promisiunea fiului său. Ea și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină în 1997, în timp ce era urmărită de paparazzi în Paris. Accidentul a generat numeroase speculații privind securitatea ei, sugerând că ar fi avut șanse mai mari de supraviețuire dacă ar fi beneficiat de protecția pe care o avea înainte de a pierde titlul regal.

Reacția Prințului William

Moartea Prințesei Diana a avut un impact profund asupra Prințului William și a lui Harry. Prințul de Wales a mărturisit că a fost o perioadă extrem de dificilă pentru el și familia sa, simțindu-se confuz și dezorientat.

„Îmi amintesc că mă simțeam complet amorțit, dezorientat, amețit. Te simți foarte, foarte confuz. Și te tot întrebi: ‘De ce eu? De ce ni s-a întâmplat asta?’”, a povestit fiul cel mare al Regelui Charles.

Chiar și după moartea ei, influența Prințesei Diana rămâne puternică în viața fiilor ei. Promisiunea lui William reflectă nu doar dragostea și respectul pentru mama sa, ci și angajamentul de a onora memoria ei într-un mod profund. Legătură specială dintre Prințesa Diana și fiii ei continuă să fie o sursă de inspirație și admirație pentru mulți, chiar și în ziua de astăzi.

Sursă – https://sg.news.yahoo.com/style/heartbreaking-promise-prince-william-made-120542960.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAGV_uybxNJcc3_82DZUCXvdQ5SHd3_cq7mjsQrpI6rDd_YLInyfmIHyE_x7YZP_PyzEx_lvih-AIylzAA4Jgpkxm6MTjSweWliCQ0LCt6B7LgF2SPZDxdBUH1jncpjHQkUa3nhYRFixPw3LK1ERhRiZ1n8-sADg6ROw81lzPRiOK

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc