Raluca Moianu, secretul siluetei la 54 de ani. La ce aliment a renunțat pentru a arăta impecabil

Raluca Moianu a reușit de-a lungul anilor să își păstreze aceeași siluetă, iar acum a împărtășit micul ei secret.
  • Publicat:

Prezentatoarea TV a renunțat la un aliment, iar acum se simte mult mai bine în pielea ei.

„Eu cred că este foarte important să ai un echilibru interior. Nu cred în rețete nu știu cum sau în diete wow. Cred în sport. În momentul în care am descoperit că dacă fac pilates, lucrul acesta mă ajută foarte mult, în momentul în care am descoperit că dacă nu mai mănânc atâta zahăr, lucrul acesta se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt.

E vorba de un anumit stil de viață. Am și eu niște riduri, adică se vede că nu mai am 20 de ani”, a declarat Raluca Moianu.

Raluca Moianu, secretul siluetei la 54 de ani. La ce aliment a renunțat pentru a arăta impecabil

Raluca Moianu și-a pierdut soțul în urmă cu patru ani

Raluca Moianu i-a fost alături soțului ei în cele mai grele momente. Marian Ancuța a fost diagnosticat cu cancer și s-a luptat până în ultimul moment cu diagnosticul îngrozitor.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut.

A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se’, a declarat Raluca Moianu acum câteva luni.

„Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație.Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit’, a mai spus Raluca Moianu.

Sursă foto: Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”