Ramona Păuleanu (39 de ani) a născut pentru a doua oară. Fosta prezentatoare a fost cea care a făcut fericitul anunț prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram.

Mai mult decât atât, Ramona a distribuit o imagine emoționantă în care apare mânuța celui mai nou membru al familiei.

„Noua noastră minune!” – a scris fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare mânuța fetiței lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu a devenit mamă pentru prima dată în anul 2021. Ea a născut prematur o fetiță și un băiețel. Cei doi au venit pe lume la doar șase luni, iar băiatul, Luca, a rămas internat aproape opt luni și jumătate, deoarece a contactat o bacterie din spital.

În perioada în care era însărcinată în 4 luni, Ramona Păuleanu a fost invitată și în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, unde a oferit mai multe detalii despre sarcină.

„Mă așteptam să fiu însărcinată din nou, era programată. Am primit vestea cu bucurie, puțin în joacă prima dată, apoi cu oarecare inconștiență, ca într-o noapte să mă trezesc într-un soi de atac de panică. Zic: ‘Doamne, ce a fost în capul meu, dacă se va întâmpla la fel?’ Au fost niște gânduri care nu știu de unde au venit. M-am mai gândit și la toate femeile care au pierdut un copil, care au făcut multe de fertilizări in vitro ca să rămână însărcinate și care au continuat, pentru că acesta a fost visul lor, să facă un copil, să îl facă pe al doilea. Cât curaj trebuie să ai și câtă grijă au avut femeile alea. M-am gândit la ele, m-am gândit dacă o să fie bine. Nu m-am calmat așa, m-am gândit că e un lucru prin care trec multe femei și îți dai seama câtă putere trebuie să ai, câtă forță.”

 FOTO: Instagram @ramonapauleanu