Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi

Este considerată una dintre cele mai bune voci ale generației sale, este urmărită de sute de mii de oameni pe rețelele de socializare, iar melodiile sale înregistrează un succes uriaș.
  • Publicat:

Fetița din imagine este nimeni alta decât frumoasă Elena Gheorghe, considerată una dintre cele mai bune voci ale generației sale. Îndrăgita artistă a atras atenția cu o fotografie distribuită pe rețelele de socializare.

Artista a distribuit fotografia în mediul online, iar fanii nu au ezitat își arate aprecierea, trimițându-i sute de mesaje.

Elena Gheorghe este o cântăreață de muzică pop-dance și latino română, cu origine aromână din partea tatălui. Născută și crescută în București, Elena a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe, iar la 11 ani cânta deja la Palatul Național al Copiilor.

În anul 2001, artista a participat la Festivalul de la Mamaia unde s-a remarcat prin vocea sa. Doi ani mai târziu, cântăreața a devenit solista trupei Mandinga.

În anul 2007, Elena Gheorghe a reprezentat țara noastră la competiția Eurovision, cu piesa Balkan Girls, iar cariera ei solo a avut un debut fulminant.

Este împlinită pe toate planurile

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

Astăzi, solista are 38 de ani, o căsnicie frumoasă, doi copii pe care-i iubește ca pe ochii din cap și un parcurs constant în muzica românească. În plus, are silueta unei puștoaice, fapt ce atrage cu sine și numeroase complimente pe rețelele de socializare și nu numai.

FOTO: Instagram @elenagheorgheofficial

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”