După ce s-a căsătorit cu William, Kate Middleton a trebuit să se adapteze la stilul de viață și la regulile casei regale britanice. Prințesa de Wales i-a dăruit fiului Regelui Charles 3 copii, pe George, Charlotte și Louis. Puțini știu că aceasta a trebuit să respecte un protocol regal de fiecare dată când a născut.
Nu e deloc ușor să fii membru al Casei Regale a Marii Britanii! Femeile care nasc trebuie să respecte un set clar de reguli stricte încă din momentul în care află că vor aduce pe lume un copil. Nici după naștere, lucrurile nu sunt simple. Și Kate Middleton a fost nevoită să se supună unor reguli destul de dure, de fiecare dată când a născut.
Kate Middleton a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când l-a adus pe lume pe Prințul George. Atunci, soția Prințului William a fost nevoită să respecte reguli stricte.
Conform presei internaționale, aceasta a trebuit să aștepte până să-și anunțe părinții și prietenii de faptul că a născut, din cauza protocolului regal. Actualul monarh trebuie să fie informat primul despre nașterea unui viitor membru al familiei regale. În acest caz, Kate și Prințul William au trebuit să o informeze pe Regina Elisabeta a II-a despre nașterea lui George, înaintea tuturor.
Citește și: Kate Middleton, accesoriul de 5 dolari la care nu renunţă în întâlnirile pe Zoom GALERIE FOTO
Regina s-a bucurat nespus de nașterea celui de-al treilea strănepot al său pe 22 iulie 2013. Prințul George a venit pe lume la Spitalul St Mary din Londra.
Totodată, cadrele medicale care au asistat la nașterea lui Kate Middleton au fost nevoite să țină secretul. Se vehiculează că prințul William și-a sunat bunica de la un telefon special criptat, din spital, pentru a-i da vestea cea mare. Și, așa cum se întâmplă în cazul oricărui moștenitor direct la tron, Regina a trebuit să aprobe numele copiilor lui William și Kate.
În 2015, Kate a născut-o pe prințesa Charlotte la același spital din Londra. În aprilie 2018, Kate l-a adus pe lume pe Prințul Louis, cel de-al treilea copil al ei și al lui William. La fel ca la prima naștere, Kate a trebuit din nou să se supună regulilor casei britanice.
Un alt lucru interesant este că toate gravidele din casa regală britanică nu au voie să își aleagă singure medicul ginecolog care le va supraveghea în perioada celor nouă luni! Ele sunt asistate la naștere de către ginecologul Casei Regale, care este la rândul său asistat de alți 20 de experți