Relația actuală dintre Prințul William și Kate Middleton. Ultimele luni au fost un adevărat test pentru mariajul lor

În ultimele șase luni, Prințul William și Kate Middleton au trecut prin provocări semnificative. Care este relația lor acum?
  • Publicat:
Relația actuală dintre Prințul William și Kate Middleton. Ultimele luni au fost un adevărat test pentru mariajul lor

În ultimele șase luni, Prințul William și Kate Middleton, Prințul și Prințesa de Wales, au trecut prin provocări personale uriașe. Potrivit unui expert, aceste experiențe i-au făcut mai puternici ca niciodată. Au trecut 13 ani de când Prințul William și Kate Middleton și-au unit destinele, timp în care au devenit părinți pentru cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Un an greu pentru Prințul William și Kate Middleton

Cu toate acestea, au întâmpinat și dificultăți majore, inclusiv tensiunile continue cu Prințul Harry și Meghan Markle, decesul Reginei și tratamentul pentru cancer al Regelui Charles. În ciuda acestor încercări, cuplul a devenit mai puternic, iar William a fost un sprijin de neclintit pentru Kate, în timp ce ea rămâne centrul universului său. Potrivit comentatoarei regale Ingrid Seward, anul trecut a fost definitoriu pentru William, iar mama sa, regretata Prințesă Diana, ar fi fost extrem de mândră.

Referindu-se la importanța stabilității în viața sa, Ingrid Seward a declarat pentru Mirror:

„A fost unul dintre cei mai dificili ani din viața Prințului William. William este sensibil, îi place structura și are perseverență. Nu renunță ușor. Relația cu fratele său, Harry, l-a supărat mai mult decât ar vrea să recunoască. Dar a găsit mai ușor să întrerupă legăturile decât să se lase enervat continuu. Viața alături de Kate îi oferă siguranța, dragostea și prietenia de care are nevoie. Nu se gândește constant la pierderea mamei sale, dar știe că sentimentul de durere nu va dispărea complet.”

Schimbări în cuplul regal

Recent, s-a observat o schimbare semnificativă în familia regală. Cu ocazia Zilei Tatălui, Kate a distribuit o fotografie de familie care îl arată pe William cu brațele în jurul copiilor lor, privind spre mare. Mesajul personal din partea lui George, Charlotte și Louis a fost unul emoționant:

„Te iubim, tati. La mulți ani de Ziua Tatălui, G, C & L.”

Câteva zile mai târziu, o altă fotografie a fost publicată în onoarea zilei de naștere a lui William, când a împlinit 42 de ani. Imaginea, considerabil mai spontană decât cele obișnuite distribuite de familia regală, îl arată pe prinț sărind de pe o dună de nisip, ținându-și copiii de mâini.

„La mulți ani, tati, te iubim foarte mult! Cx,” a fost mesajul atașat de Prințesa Kate.

Expertul regal și istoricul Dr. Tessa Dunlop spune că această fotografie arată cât de mult a evoluat familia în ultimele luni și schimbările majore pe care le fac William și Kate. Ea a declarat pentru Mirror:

„Distribuită pe conturile de social media ale cuplului, această fotografie captivantă arată cât de departe a ajuns familia în ultimele luni.”

Sursă – https://www.mirror.co.uk/news/royals/prince-william-kate-middletons-changing-33100122

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc