În perioada postului, când se caută alternative delicioase și nutritive pentru mesele de zi cu zi, ciorba de fasole verde devine o alegere deosebită. Ușor de preparat și plină de savoare, această rețetă a Ancăi Țurcașiu este nu doar perfectă pentru post, dar și o modalitate excelentă de a savura un preparat sănătos, fără a renunța la gustul autentic al mâncării tradiționale.
„Voi face o ciorbă de fasole verde. Am tocat o ceapă, morcovi, țelină, am pus fasole verde congelată. Le-am lăsat să se găsească, peste care pun apă fiartă. După ce am pus apa fiartă, le las să fiarbă 10 minute, apoi adaug sosul de roșii, roșii deja tăiate, borșul și ciorba e gata!”, a explicat Anca Țurcașiu, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.
@anca.turcasiu.officialPoftă bună la ciorbiță!!!♬ sunet original – Anca Turcasiu
Ciorba de fasole verde este o alegere excelentă mai ales în timpul postului, datorită faptului că este:
Sursă foto: Shutterstock.