Rocsana Marcu s-a îngrășat, însă este mulțumită de corpul ei. Cum arată acum focoasa vedetă

Rocsana Marcu și-a surprins urmăritorii după ce s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a îngrășat considerabil. Cum arată acum vedeta?
  • Publicat:

Rocsana Marcu, cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune și muzică, a ales să facă o schimbare radicală în viața ei profesională și personală.

După ce a renunțat la colaborarea cu Antena Stars, vedeta a decis să se concentreze pe alte proiecte personale, însă acest nou capitol nu a venit fără provocări. Cele mai noi imagini cu fosta prezentatoare tv arată cât de mult s-a îngrășat Rocsana.

Rocsana Marcu, transformare radicală

În urmă cu câțiva ani buni, Rocsana Marcu anunța cu entuziasm că părăsește televiziunea pentru a se dedica muzicii și altor proiecte personale.

„Dragii mei, am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, iar viitorul sună bine!”, scria Rocsana pe rețelele de socializare, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul echipei și publicului său fidel.

După ce a renunțat la lumina reflectoarelor din televiziune, Rocsana s-a focusat pe alte domennii. Cel mai bănos dintre acestea s-a dovedit a fi domeniul imobiliar, iar vedeta a făcut bani frumoși lucrând în Londra ca agent imbiliar. Totuși, pentru că este o persoană adaptabilă și mereu în căutare de noi provocări, focoasa brunetă s-a mutat în Dubai, acolo unde vinde proprietăți de lux.

Cu toate că afacerea îi merge de minune, au existat și consecințe. Vedeta s-a îngrășat considerabil, iar acum este total schimbată. Deși nu a avut niciodată o siluetă suplă, Rocsana a atras atenția prin formele sale voluptoase. Acum, însă, kilogramele în exces i-au adus și numeroase critici din partea internauților.

O luptă continuă cu kilogramele în plus

Rocsana Marcu nu a fost niciodată străină de fluctuațiile de greutate și de presiunea imaginii publice. În trecut, vedeta a recunoscut că a încercat să slăbească folosind pastile, care i-au pus sănătatea în pericol.

„Am fost la un pas de moarte din cauza pastilelor pentru slăbit. Nu m-am simțit bine, nu puteam să dorm, inima îmi bătea foarte tare”, a declarat Rocsana într-un interviu, acum ceva timp.

În ciuda provocărilor și a schimbărilor fizice, Rocsana Marcu își trăiește viața cu încredere și determinare. Vedeta a arătat mereu că, indiferent de greutate sau de contextul profesional, rămâne fidelă propriilor principii și își urmează visurile fără regrete.

„Este momentul pentru noi începuturi”, declara Rocsana, și se pare că viitorul ei continuă să fie plin de surprize și provocări.

Sursă foto: Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”