Roxana Nemeș: „Uite un secret, dacă vrei… gelul de aloe vera! Întinerește! Eu îl beau pe stomacul gol în fiecare dimineață de când eram copil…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Roxana Nemeș este cunoscută publicului larg pentru că a participat, în calitate de concurentă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul de la Pro TV care a spart audiența.

De asemenea, s-a remarcat și la Bravo, ai stil! Celebrities, o altă emisiune cu priză la public.

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, fără îndoială, însă puțini știu cum se menține artista. Astăzi ne-a oferit câteva ponturi în această direcție într-un interviu exclusiv. Iată ce ne-a spus Roxana!

Roxana Nemeș, secretul pentru o piele frumoasă și sănătoasă

CSID: Roxana, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Roxana Nemeș: Am o singură cremă cu care mă dau dimineața. În rest, foarte multă vitamina D (soare). Iar de când am piscină în curte, îmi iau Vitamina D în fiecare zi. Și produse foarte bune de machiaj. În rest… nu fac mare lucru. Mănânc multe fructe și legume.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Roxana Nemeș: Cred că această cremă cu care mă dau de ani de zile și nu o schimb. Mă hidratează și în plus e foarte bună și ca bază de machiaj. Și pudra de la Chanel. Pe care la fel, nu o mai schimb de vreo 15 ani. O ador! 🙂

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Roxana Nemeș: Crema de față este pe bază de aloe vera. Naturală, deci. Iar produsele de make-up, majoritatea le am de la anumite brand-uri (din comerț) pentru că le cunosc și mă înțeleg foarte bine cu ele. Plus pentru că eu am mereu nevoie să fiu machiată și să îmi țînă machiajul pe față, când sunt pe scenă sau la filmări, trebuie să fie produse care rezistă.

(…) Dar în același timp, îmi dau și aspectul de naturalețe (pentru că nu îmi place să fiu foarte machiată), ci doar să îmi scot în evidență trăsăturile.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Roxana Nemeș: Clar hidratare!!! Muuuulta apă! Apa e sfânta! Atât pentru organism, cât și pentru piele. Mai ales în perioada asta. Plus, un secret dacă vrei. Gelul de aloe vera! Întinerește 😉 Crede-mă! Eu îl beau pe stomacul gol în fiecare dimineață de când eram copil. Dar gel natural din plantă de aloe vera. Nu cumpărat din comerț. Și să folosească produse de machiaj și creme buuune. Nu contează dacă sunt naturale sau din comerț luate.. chiar dacă sunt mai scumpe, să fie buuune și să fie pe baza de apă. Fondul de ten îl folosesc doar pe baza de apă și îmi hidratează mereu față, chiar dacă mă machiez des.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Roxana Nemeș: Din punctul meu de vedere, decât să dăm banii pe lucruri de care nu avem nevoie neapărat (doar că sunt la modă și are și x influencer), mai bine investim în produse de beauty/ makeup buuune!!! Și care nu ne strică față! Pentru că vrem să fim tinere, cu un ten și o piele fină și fără operații dacă se poate, până târziu. Nu? Trebuie doar testat, ce îți face bine și ce nu. Și să știi pe ce dai banii.

(…) Uite, eu am descoperit că am intoleranță la lactoză. Chit că în alimentația mea era zilnic, brânză… în orice preparat.. am scos-o de tot. Se poate! Și mă simt muuuult mai bine!!! Mult mai energică, nu mai ai grețuri, dureri de burtă, etc.. și îmi cumpăr brânzeturi fără lactoză.. care sunt mult mai sănătoase în cazul meu și mănânc și gătesc mai mult acasă și nu mai mănânc atât de mult în oraș. Deci am redus clar niște costuri. Cum am spus, trebuie testat pe corpul/ organismul tău, ce îți face și ce nu îți face bine.

Citește și: Roxana Nemeș, despre lupta cu endometrioza: „Mi-am dat seama că n-am nicio soluție decât să ajung la operație, lucru care s-a și întâmplat” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @roxanamenes

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian