Sarah Jessica Parker, secretul întârzierii apariției ridurilor de tipul laba gâștei. Care este ritualul actriței

Sarah Jessica Parker a dezvăluit care sunt secretele sale în ceea ce privește rutina de îngrijire a tenului.
  • Publicat:

Sarah Jessica Parker arătă fabulos la cei 59 de ani ai săi. Celebra actriță a împărtășit unul dintre cele mai bune secrete ale sale pentru îngrijirea pielii, dezvăluind ce face pentru a preveni ridurile de tipul ‘laba gâștei’ la orice vârstă.

Secretul actriței Sarah Jessica Parker împotriva ridurilor

Prin intermediul contului său de Instagram, frumoasa actriță a împărtășit o fotografie în care arăta unul dintre produsele sale esențiale pentru îngrijirea pielii. De data aceasta, ea a optat pentru o cremă de netezire pentru conturul ochilor, ideală pentru a avea un ten hidratat și radiant. Acest produs este, fără îndoială, unul dintre elementele de bază (pe care toate ar trebui să le avem) pentru a arăta un ten impecabil odată cu trecerea anilor. Recomandarea este să aplici o cremă, un ulei sau un ser în această zonă a feței atât dimineața, cât și seara pentru a te ajuta să combați semnele îmbătrânirii.

Rutina de îngrijire a pielii pentru a preveni apariția ridurilor

Curățare blândă

Sarah Jessica Parker își începe ziua cu o curățare blândă pentru a elimina impuritățile și a-și pregăti pielea pentru hidratare. Folosește un demachiant facial delicat care nu-i usucă pielea.

Hidratare

După ce îți speli fața, aplică o cremă antirid cu acid hialuronic și retinol pentru a menține pielea hidratată și protejată pe tot parcursul zilei.

Protecție solară

Protecția împotriva razelor UV este foarte importantă pentru a preveni îmbătrânirea prematură și petele solare, așa că nu uita niciodată să aplici acest produs.

Îngrijire nocturnă

Seara, repetă rutina de curățare și aplică din nou crema antirid. În timpul nopții, pielea se regenerează, iar această cremă maximizează acest proces.

Sursă – https://www.panoramaweb.com.mx/bienestar/2024/6/27/sarah-jessica-parker-hace-esto-para-no-tener-patas-de-gallo-los-59-mas-30416.html

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc