„Se descurcă cât de bine poate!” Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

  • Publicat:

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost în centrul atenției la Trooping the Colour, eveniment care a avut loc pe 15 iunie 2024. Deși a apărut în public, angajații de la palat au subliniat că apariția ei nu înseamnă neapărat că își reia îndatoririle regale. Cum se simte, de fapt, soția lui William? 

Cum se simte Kate Middleton în urma tratamentului de cancer

După ce a anunțat că suferă de cancer, Kate Middleton a fost nevoită să-și reorganizeze viața și să se axeze pe tratamentul împotriva bolii necruțătoare.

„A făcut ceea ce este mai bine pentru ea și se recuperează în privat, la ea acasă. Se descurcă atât de bine cât poate”, a declarat o sursă apropiată de familia regală, pentru People. 

Citiți și: Imaginea înduioșătoare postată de Kate Middleton, după ce a apărut în public. Soția lui William a uimit pe toată lumea

Toți fanii săi așteaptă cu nerăbdare ca prințesa de Wales să primească aprobarea medicilor pentru a-și relua activitățile.

Prințesa era plină de viață la prima apariție în public

„Arăta plină de viață, a urcat și a coborât din trăsură fără să piardă niciun pas. Nu ar fi putut să aleagă un moment mai bun ca să apară în public. Părea că nu încetează să zâmbească. Arăta atât de fericită că este acolo. A fost uimitor să o privesc”, a spus biografa regală Sally Bedell Smith.

Înainte de eveniment, soţia Prințului William a oferit și câteva detalii despre tratamentul pe care îl urmează împotriva cancerului.

„Aşa cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele. În acele zile proaste te simţi slab, obosit şi trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, mărturisea Prințesa de Wales despre starea ei de sănătate.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc