Sean Penn, amorezat de o româncă cu 34 de ani mai tânără: „Sunt liber”! Cine este Valeria Nikov

Sean Penn, actorul de 64 de ani, premiat cu Oscar, a fost surprins într-un moment pasional pe străzile din Madrid alături de Valeria Nikov, o actriță moldoveancă în vârstă de 30 de ani.
  • Publicat:

Moldoveanca Valeria Nikov i-a cucerit inima actorului Sean Penn. Starul de la Hollywood a fost observat în timp ce se săruta pasional cu actrița moldoveancă pe străzile Madridului. 

„Sunt pur și simplu liber. Dacă voi fi într-o relație, voi fi încă liber, sau nu voi fi în ea, și nu voi suferi. Nu simt că voi avea din nou inima frântă de romantism”, a declarat actorul, scrie Dailymail.

Valeria Nikov, iubita tinerică a lui Sean Penn

Penn a afișat o ținută casual, purtând o jachetă neagră suprapusă peste o cămașă asortată. El a purtat pantaloni cargo gri închis și a optat pentru o pereche de adidași albi.

Pe de altă parte, actrița Valeria Nicov, a îmbrăcat un top de lenjerie intimă alb, picant, cu decupaje pe mijlocul corsetului din satin. Peste acest top, ea a suprapus un blazer negru supradimensionat.

Cine este Sean Penn

Sean Justin Penn este actor și regizor american, de asemenea, cunoscut ca fiind activist politic. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2004 și 2009.

Actorul american a fost căsătorit cu Robin Wright din 1996 până în 2016. De asemenea, Sean Penn a fost căsătorit și cu Madonna, însă mariajul lor a durat doar patru ani, din 1985 până în 1989. Actorul are doi copii din căsătoria cu Robin Wright, o fată, Dylan, și un băiat, Hopper.

Într-un interviu din iunie, Sean Penn a declarat pentru The New York Times că își trăiește viața de burlac și că nu simte că va fi vreodată din nou „împărțit de romantism”.

Într-o notă ironică, Madonna a comentat despre căsătoriile sale anterioare, spunând că regreta decizia de a se căsători „de ambele ori”.

Sursa foto: Instagram @valerianicov

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”