Shannen Doherty a decedat la vârsta de 53 de ani. Actrița din „Beverly Hills″ avea cancer în stadiu terminal

Doliu la Hollywood!
  • Publicat:

Veste tristă în lumea filmului! Shannen Doherty, vedeta din „Beverly Hills, 90210″ și „Charmed”, a murit la vârsta de 53 de ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân prima oară în 2015. Doi ani mai târziu anunța că se vindecase. Din nefericire, în 2019, cancerul i-a revenit și s-a extins mai agresiv. Avea multiple metastaze la creier! 

Shannen Doherty a murit

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala”, a confirmat Leslie Sloane, publicistul de lungă durată al lui Doherty, pentru publicația People. 

„Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace”, a continuat Sloane.

Citiți și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală, a făcut mărturisiri sfâșietoare: „Mă pregătesc să mor”

Actrița știa că i se apropie sfârșitul

În cadrul podcastului Let’s Be Clear, vedeta preciza că se pregătește de moarte. În plus, actrița dorea ca totul să fie lăsat în ordine după ce ea nu va mai fi pe această lume.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea, pentru că ei îi va fi cel mai greu când mă duc. Trebuie să las totul în ordine. De exemplu, mobila de care nu voi mai avea nevoie am donat-o deja. Îmi dă un sentiment de pace faptul că pot ușura povara celor dragi”, a explicat actrița din „Beverly Hills 90210”.

Deși se lupta cu boala necruțătoare, celebra actriță a continua să-și prezinte podcastul. Shannen Doherty a luptat până în ultima clipă și a sperat că se va vindeca. Însă ultimele imagini cu ea o arătau destul de slăbită și cu o perucă pe cap.

Diagnosticată cu cancer în 2025

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. În ciuda acestor eforturi, Shannen a dezvăluit în 2023 că starea sa de sănătate continuă să se agraveze, fiind diagnosticată și cu metastaze cerebrale.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu … nu am terminat”, a spus Shannen pentru People.

Celulele canceroase s-au extins la creier

Shannen Doherty a descoperit la începutul lui 2023 că celulele canceroase au revenit mai agresiv și s-au extins la nivelul creierului: „În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”.

Sursa foto: captură Youtube/ instagram Shannen Doherty

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian