Sofia Vicoveanca, despre misterul longevității sale: „Mai bine mănânci fructele, decât se le pui felii pe ten!”

  • Publicat:

Sofia Vicoveanca a dezvăluit misterul logenvității și cum reușește să se mențină în formă la vârsta de 82 de ani. Chiar dacă are un ten impecabil, solista de muzică populară susține că nu face mari eforturi și că nu folosește nici creme scumpe.

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca la 82 de ani

Solista se ferește cât poate de mult de razele soarelui și poartă mereu pălării cu boruri largi. În plus, nu iese din casă la orele caniculare din zi.

„Eu am un ten foarte uscat, dar asta nu înseamnă că nu am grijă de el. Dar, nu folosesc ceva scump. Mi-am dat seama că mai bine mănânci fructele, decât să le pui felii pe ten, nu văd rostul, așa cum fac alte femei.

Dacă le faci salată și le mănânci, e mai bine, te și vitaminizezi, așa că tot corpul are de câștigat. Cel puțin, eu așa procedez. Și nici operații estetice n-am, Doamne ferește, nu-mi trebuie!

Totul pornește din interior. Mergem înainte, la anii pe care îi am eu zic bogdaproste și îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă mă ține bine! Mai am și alte trucuri, dar nu dau sfaturi, că poate la mine funcționează, însă, nu și la alții.

Oricum, trebuie o hidratare bun, să bem apă, dar, tot așa, nu o beau foarte rece, ca să nu răgușesc”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru publicația click.ro. Interpreta de muzică populară nu folosește creme scumpe și nu merge nici la cosmetician.

De ce se ferește Sofia Vicoveanca pe timp de caniculă

„Eu cu recele nu prea mă împac, pentru că am de cântat, mai mănânc, da, câte o înghețată, mai poftesc și eu, dar o topesc înainte, căci mi-e teamă să nu îmi stric vocea. Mă feresc de soare, îmi pun o pălărie cu boruri mai largi, nu ies la orele când e foarte cald, îmi pun și ochelari de soare, haine lejere.

Mai am și alte trucuri, dar nu dau sfaturi, că poate la mine funcționează, însă, nu și la alții. Oricum, trebuie o hidratare bun, să bem apă, dar, tot așa, nu o beau foarte rece, ca să nu răgușesc”, a mai spus solitsta pentru sursa citată.

Sofia Vicoveanca demonstrează încă odată că un stil de viață echilibrat și o atitudine pozitivă sunt esențiale pentru a îmbătrâni frumos și sănătos.

Citește și: Băuturile care o feresc de boli pe Sofia Vicoveanca. Le consumă la prima oră, dimineața, și seara, înainte de culcare

FOTO: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian