Solista din România care a stat în comă după un accident de mașină. „Aveam o gaură mare în față”

Cântăreața a suferit leziuni grave
  • Publicat:

Solista din România care a stat în comă după un accident grav de mașină. A trecut prin clipe de coșmar. Iată declarațiile vedetei! 

Claudia Ghițulescu, accident grav de mașină

Claudia Ghițulescu a povestit că a trecut printr-un accident de mașină care aproape că i-a desfigurat complet fața. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente dificile și a stat două zile în comă, la spital. În cadrul podcastului ”Povești de film, cu Mara Bănică”, ea a povestit despre experiența traumatizantă pe care a avut-o când era doar o adolescentă.

Avea 17 ani când mașina în care se afla, alături de fratele ei, a fost implicată într-un accident. Un șofer adormise la volan. Atunci, artista s-a ales cu răni mari la chip, iar toată partea stângă a corpului i-a fost afectată.

A fost la un pas de moarte

”Am avut fața distrusă, mâna stângă, piciorul stâng, coastele… toată partea stângă. M-au dus la spital, m-au operat, două zile am fost în comă. Mă trezeam și mă înecam în sânge, atât de rău am fost lovită la față. Nu mai puteam respira, mă trezeam înecată în sânge. Vedeam lumini, apoi iar nu mai știam de mine. Voiam să mă trezesc și nu puteam, simțeam o apăsare, o neputință, voiam să deschid ochii și nu puteam.”, a declarat Claudia Ghițulescu, conform starpopular.ro.

Citiți și: Cum arată Emily Burghelea, după ce medicii au fost nevoiți să-i reconstruiască o parte din față

S-a ales cu numeroase traumatisme

Mama ei a suferit un șoc când și-a văzut fiica și fiul pe patul de spital: „Când a venit la spital și m-a văzut, pur și simplu a căzut din picioare. Eu nu știam cum arăt, s-a speriat foarte tare. Eram vânătă, neagră, plină de sânge peste tot. Am avut intervenții chirurgicale la față, la picior am avut rotula fisurată și toate ligamentele tăiate.

Am stat două săptămâni în spital apoi am cerut să plec pentru că nu mai puteam rezista din cauza suferinței altora. Veneau oameni fără mâini, fără picioare… eu eram lovită, cusută și reparată, îi mulțumeam lui Dumnezeu că sunt bine”, a mai povestit artista la podcastul ”Povești de film, cu Mara Bănică”.

Sursa foto: instagram Claudia Ghițulescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”