Solistul de muzică ușoară Florin Decuseară a decedat la doar 46 de ani. S-a luptat câteva zile să trăiască

Florin Decuseară a avut un sfârșit tragic.
  • Publicat:

Doliu în lumea muzicii! Cântăreţul celebru de muzică ușoară Florin Decuseară, care a căzut în gol, de la înălţime, zilele trecute, în timpul unor lucrări la Centrala de la Cernavodă, a pierdut lupta cu viața. El se afla în stare gravă la Spitalul Județean Constanța. Era intubat și ventilat mecanic. Avea doar 46 de ani! 

Florin Decuseară a decedat la doar 46 de ani

Florin Decuseară s-a stins din viață la doar 46 de ani. Cunoscutul artist a căzut de la 10 metri înălțime și timp de câteva zile a fost intubat și ventilat mecanic la Spitalul Județean Constanța. El a căzut în gol de la o înălţime la Centrala de la Cernavodă. Accidentul de muncă a avut loc luni, 17 iunie 2024, acolo unde cântărețul era angajat ca tehnician.

A suferit un accident la Centrala de la Cernavodă

Apropiații artistului au dat vestea tragică pe rețelele de socializare. El se afla în stare gravă, după ce a căzut peste o balustradă. La momentul sosirii echipajelor medicale, Florin Decuseară era în stop cardiorespirator.

„La data 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c. un bărbat ar fi căzut de la înălțime în incinta centralei nucleare. Din cercetările efectuate polițiștii au constatat că bărbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustradă și ar fi căzut de la înălțime. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitatea și sănătate în muncă”, se arăta în comunicatul Poliţiei.

Citiți și: Solist de muzică populară, găsit mort în casă. Avea doar 31 de ani: ‘Nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului’

Lucra ca tehnician

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință.”, se arată în mesajul de condoleanțe al Nuclearelectrica.

Sursa foto: facebook Florin Decuseară

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc