Somo-dieta Adelinei Pestrițu | Ce a mâncat fosta prezentatoare TV dimineața, la prânz și seara

  • Publicat:

Vedeta are o siluetă de invidiat, iar mulți dintre fanii ei se întreabă cum reușește să se mențină în formă. Adelina Pestrițu a acumulat, ca orice altă graviduţă, kilograme în plus când a fost însărcinată. Iată cum a reușit să topească kilogramele ca prin minune și să se menţină într-o formă de zile mari și azi!

SOMODIETA Adelinei Pestriţu: Meniu pe zile

”Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme.

Mă tot gândeam ce dietă să ţin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Şi am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.

Şi am început să combin somonul cu orice legumă verde şi, în special salată verde preparată cu lămâie şi ulei de măsline. Săţios şi sănătos. Desigur, este inuman să mănânci numai somon de dimineaţa până seara timp de 3 luni.

Aşa că mi-am format meniul următor:

Mic dejun

-somon fume cu pâine prăjită şi unt sărat, 2 felii.

-avocado.

-o banană sau un măr verde.

-un suc de mere sau sfeclă roşie.

-merge şi o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că ştiu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz

-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poţi încerca şi supă de tăiţei sau găluşte care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări

-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde şi broccoli.

Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniştită.

Dacă foamea persistă şi după această cină, deşi sunt slabe şanse, bea apă cu agrişe, făcută în casă. Apa umple stomacul şi îl “păcăleşte”. Tu ţi-ai consumat mesele pe o întreagă zi, aşa că ţi-aş recomanda să nu apelezi la “ Iau nişte napolitane că am mâncat sănătos şi nu se depun”. Exclus. Seara se depune orice. Dacă vrei să guşti dulce, fă-o dimineaţa pe stomacul gol şi până în 14:00.

Am renunţat la sucurile acidulate. Pâine consum 2, maxim 4 felii pe o întreagă zi.

Poţi mânca şi dulciuri, o singură dată pe săptămână îţi sugerez, şi doar de poftă, nu un cozonac jumate.

Tot ce este consumat în cantităţi mici, potoleşte poftele şi nu se depune pe coapse.

În momentul în care simţi că organismul tău nu mai poate consuma somonul, poţi trece la alt sortiment de peşte sau carne, respectiv: dorada, macrou, păstrăv, curcan, vită, chiar şi porc. Le poţi intercala.

Toate pot înlocui doar peştele din dietă, însă NU înlocui şi alte alimente din #somodietă cu cartofi prăjiţi sau shaorma. Nu vor funcţiona la fel.

Ce e mişto la dieta asta, este faptul că, cina o poţi lua şi la 22:00 noaptea. În cele aproape 3 luni, am dat jos 13 kilograme şi am scăpat de ţesutul adipos (celulita) acumulat în cele 9 luni.

Burtica se retrage cu succes de la un regim alimentar sănătos şi curat.

Am mai auzit teorii cum că somonul nu este un peşte bun pentru că are mercur. Posibil, dar hai să fim serioşi. Ţigările sunt ok? Shaorma, fast food-urile, alcoolul? Viaţa de noapte dusă la extrem? Nu. Deci, dacă vreţi să ţineţi o dietă, nu vă mai cramponati de tâmpenii. Găsiţi variante astfel încât să aveţi un stil de viaţă sănătos.

N-am ţinut cont de nicio părere când m-am pus pe slăbit, decât de cea a medicului meu care mi-a spus că fac foarte bine ceea ce fac, iar rezultatele se văd. Aşa că nu sunt genul care să mă agăţ de fel şi fel de motive să nu mă pun pe treabă.

Desigur, nu sunt medic nutriţionist şi nu am făcut o dietă astfel încât să fie încadrată în standardele medicinii, dar am făcut o dietă care să funcţioneze în lupta cu kilogramele, iar cel mai bun “cobai” am fost eu, aşa că o pot recomanda cu încredere mai departe.

Subliniez!!! Fiecare om îşi cunoaşte starea de sănătate şi puterea care îl defineşte arunci când ţine o dietă. Fiecare decide pentru el. Eu nu am de unde să vă cunosc pe fiecare şi nici nu prescriu reţete. Dar, dacă totul este ok în viaţa voastră, mai puţin greutatea, atunci să aveţi spor cu #somodieta.

Nu uitaţi că, orice dietă, în colaborare cu sportul (orice sport) va face minuni fără margini. Aşa că, nu uitaţi să treceţi şi pe la sala de sport să definiţi ce aţi lucrat”, a scris Adelina Pestriţu pe edamagazine.ro.

Citeşte şi: Cum se simte Adelina Pestrițu după ce și-a micșorat bustul: „Recuperarea decurge foarte bine”

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice

Adelina Pestrițu este urmărită pe rețelele de socializare de aproape 2 milioane de oameni. Vedeta a vorbit în trecut despre operațiile estetice și despre modul în care aspectul fizic i-a influențat cariera de-a lungul anilor.

Frumusețea este relativă. Unii te văd frumoasă, alții te văd mai puțin frumoasă, ca să nu zic urâtă. De fapt, este foarte important cum te simți tu în pielea ta. De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte și pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simți tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retușuri și le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puțin frumoasă”, a declarat Adelina Pestritu, potrivit elle.

FOTO: Instagram @adelinapestritu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”