Sorin Bontea a renunțat definitiv la fumat! „Mi-e foame încontinuu. Nu mă satur, e ceva rău”

  • Publicat:
Sorin Bontea a renunțat definitiv la fumat! „Mi-e foame încontinuu. Nu mă satur, e ceva rău”
Sorin Bontea s-a îngrășat după ce s-a lăsat de fumat

Sorin Bontea, jurat la MasterChef România, a reușit să se lase de fumat. Invitat în cadrul unui podcast, bucătarul a precizat că procesul nu a fost deloc ușor. În plus, a acumulat câteva kilograme în plus.

Sorin Bontea s-a îngrășat după ce s-a lăsat de fumat

Sorin Bontea a dezvăluit că a reușit să se lase de fumat! Înainte de începerea filmărilor noului sezon MasterChef, el a luat decizia de a renunța definitiv la țigări.

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Bontea a mărturisit că reușise să slăbească vreo 4 kilograme, dar a pus 6 la loc după ce n-a mai băgat nicio țigară în gură. După ce s-a lăsat de fumat, Sorin Bontea a încercat să bea și mai multă apă, de frică să nu facă pietre la rinichi.

„Nu vreau să mai fac pietre la rinichi. Încerc să beau cât mai multă apă, dar nu prea îmi iese. Îmi e frică să nu mă îngraș, să nu depășesc suta de kile. Fii atent că slăbisem de la 93 la 89, m-am lăsat de fumat. N-am băgat țigară în gură absolut deloc, nu glumesc. A fost nașpa de tot. Și acuma poftesc la țigări. După aceea, cu Bobo, și încă un amic, am început să mă îngraș, am ajuns la 95, am început emisiunea.

Timpul pe care îl cheltuiam fumând a trebuit să îl recuperez cu ceva. Înainte ieșeam la țigară și acum nu mai ies… Și ieșeam și ronțăiam ceva, aici e necazul”, a declarat Sorin Bontea în podcastul Da, Bravo! de pe YouTube.

Sorin Bontea a recunoscut că ajunsese să fumeze chiar și două pachete de țigări pe zi. Acum, după ce s-a lăsat de fumat, a mărturisit că îi este foame permanent.

„Noi băgam două pachete pe zi. Nu mai bag țigările alea, mai pufăi câte o mizerie, bă, dar mi-e foame încontinuu. Nu mă satur niciodată, e ceva rău”, a adăugat Sorin Bontea.

Sursa foto: instagram Sorin Bontea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”