Care este starea de sănătate a Regelui Charles. Înmormântarea a fost deja planificată

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar medicii l-au anunțat că mai are de trăit doar doi ani.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Care este starea de sănătate a Regelui Charles. Înmormântarea a fost deja planificată

Starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea a provocat o serie de schimbări majore, inclusiv ajustări la planurile pentru viitoarea sa înmormântare, după ce acesta a fost diagnosticat cu o formă de cancer pancreatic.

Apropiații lui susțin că Suveranul „nu e bine deloc”. Deși el este determinat să învingă boala, situația ar fi mai gravă decât se crede.

Pregătirea funeraliilor regelui Charles a fost deja planificată, ținând cont de starea de sănătate precară a acestuia. La începutul acestui an, Suveranul a fost diagnosticat cu cancer, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la prostată. Deși are probleme mari de sănătate și urmează un tratament dur, Charles nu a renunțat la viața publică.

Starea de sănătate a Regelui Charles

Pregătirile pentru moartea regelui au devenit mai urgente după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer. „Palatul dă impresia că Charles este pe cale de vindecare, dar este încă foarte bolnav. Totuși, el este rege, iar oficialii de la palat sunt suficient de practici pentru a ști că moartea este o posibilitate”, a declarat o sursă de la Palat.

Bucuria a ținut doar doi ani, pentru că a fost supus unei proceduri pentru prostată, însă medicii au descoperit atunci că Suveranul are mari probleme de sănătate. Pe durata tratamentului, regele Charles s-a retras din viața publică. Drumul a fost greu, dar recent a revenit la viața publică.

Ar mai avea doar doi ani de trăit

„Are apariții publice, dar pentru perioade mai scurte de timp. De multe ori este dus și adus cu elicopterul. După un angajament, are nevoie de odihnă”, susține sursa.

Potrivit informațiilor oferite de RadarOnline, regelui Charles i s-ar fi dat doar doi ani de viață.

Dar Suveranul nu se gândește la înmormântare, ci are alte planuri. Susținător al modernizării monarhiei, Charles are în vedere ca pe viitor tot mai puțini membri ai familiei regale să aibă acces la balconul Palatului Buckingham în timpul unor evenimente precum Trooping the Colour.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”