Tori Spelling, dezvăluiri halucinante! Ține la congelator placente de mai bine de 7 ani. „Este ceva normal. Am și mâncat cu ulei de trufe, sare și piper”

Tori Spelling a dezvăluit în podcastului ei, misSPELLING, că păstrează două dintre placente în congelator.
  • Publicat:

Tori Spelling nu se ferește să le dezvăluie fanilor ce are în congelator. Vedeta din celebrul serial 90210, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit în episodul de vineri, 28 iunie, al podcastului ei misSPELLING că păstrează două dintre placentele ei în congelator, deși nu-și amintește exact de la nașterea căror copii provin acestea.

Tori Spelling ține la congelator placente

Spelling, care are copii pe nume Liam, 17 ani, Hattie, 12 ani, Stella, 16 ani, Finn, 11 ani și Beau, 7 ani, împreună cu fostul soț Dean McDermott, a dezvăluit de asemenea că mai are o placentă păstrată în casa unei prietene.

„Voi comenta despre ultimul lucru pe care oamenii s-ar gândi că îl am în congelator, totuși. Și acel lucru ar fi placenta mea”, a început ea, potrivit PEOPLE. „Nu sunt sigură cărui copil îi aparține. Sunt 2 acolo. Așa că, dacă nu am, cum ar fi, cea mai mare placentă din lume, sunt 2 recipiente acolo.” „Este ceva normal”, a adăugat ea. „Pentru că există toate acele lucruri fanteziste pe care ar trebui să le faci, se spune că aduce noroc să o mănânci, sau aduce noroc să o îngropi, sau aduce noroc să o trimiți și să fie transformată în pulbere și pusă în pastile și eu pur și simplu sunt prea leneșă să o trimit.”

O placentă o păstrează în casa unei prietene

Actrița i-a cerut scuze prietenei ei „cea mai bună, Jess” pentru că a trebuit să păstreze placenta fiului ei cel mic la ea acasă.

„Placenta lui este încă în congelatorul ei”, a împărtășit Spelling. „Vrei să vorbești despre prieteni adevărați? Ea a venit la spital în ziua în care s-a născut Beau…Dar pentru că am avut o cezariană și am avut complicații și Beau a avut ceva din cauza căruia a trebuit să stăm puțin în spital. I-am spus: „Jess, poți să iei placenta acasă pentru că mi-au dat-o și nu știu ce să fac cu ea?” Așa că ea, ca o adevărată prietenă, a luat-o acasă.

Cu toate acestea, Spelling a recunoscut că prietena ei i-a cerut „de câteva ori în ultimii șapte ani” să o ia înapoi. „O voi lua într-o zi,” a spus actrița.

„Ne mutăm des, așa că, din păcate, câteva s-au pierdut,” a adăugat ea despre celelalte placente. „Imaginează-ți că s-au pierdut sau au fost lăsate într-o casă închiriată. Imaginează-ți că deschizi un congelator și…ar fi interesant să pui asta pe eBay.”

A mâncat una dintre placente

Spelling a mai împărtășit că, la un moment dat, ea și McDermott au mâncat împreună una dintre placentele ei.

„Dean este un bucătar extraordinar. Așa că, a fost ca și cum ar fi pus puțin ulei de trufe, puțină sare și piper. A gătit-o și a condimentat-o și a fost de fapt foarte bună,” a dezvăluit ea.

Foto: profimedia

Sursă: https://people.com/tori-spelling-reveals-shes-kept-multiple-of-her-placentas-for-over-7-years-8671243

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc