„Trăiesc vieți separate!” Amal și George Clooney s-ar confrunta cu probleme în căsnicie

  • Publicat:

Căsnicia lui Amal cu George Clooney ar fi pusă sub semnul întrebării, conform surselor citate de jurnaliștii de la InTouch Weekly. Conform apropiaților cuplului, aceștia trăiesc vieți separate de ceva timp, deși în public apar zâmbitori și fericiți. 

Amal și George Clooney se despart?

Amal și George Clooney s-au căsătorit în 2014 și mărturiseau că nu vor lăsa munca să-i țină departe unul de celălalt. Din păcate, se pare că înțelegerea nu a mai fost respectată în ultimii ani, lucru care le-a afectat relația de cuplu.

„Înțelegerea noastră este că nu putem să stăm mai departe unul de celălalt mai mult de o săptămână”, dezvăluia George, în urmă cu ani buni.

Ce ar fi dus la erodarea mariajului

„Amândoi sunt foarte muncitori, au programe încărcate, așa că parcă fiecare ar fi în bula lui”, a dezvăluit o sursă apropiată celor doi pentru In Touch.

Actorul ar urma să se mute la New York timp de un an, pentru a juca pe Broadway. Ar însemna că trebuie să stea departe de Amal și gemenii lor. Din cauza programelor lor încărcate, Amal și George Clooney s-ar fi distanțat tot mai mult: „Sunt în lumi diferite în această perioadă. Trăiesc vieți separate”.

„Soția mea și cu mine am avut această conversație când am împlinit 60 de ani. Am spus: >”, spunea câștigătorul premiului Oscar în 2021.

Se axează mai mult pe carierele lor

Pe de altă parte, Amal călătorește și ea destul de des în interes de serviciu. Soția lui Clooney, de profesie avocat, își împarte timpul între Londra, unde lucrează cu diferiți clienți și Haga, Olanda, unde își are sediul Curtea Penală Internațională.

„Ea face atât de multe lucruri în lume despre care mulți oameni nici măcar nu știu. Cariera ei nu va fi niciodată pe locul doi față de cariera lui George și i-a spus foarte clar acest lucru”, au mai adăugat surse din preajma celor doi.

Citiți și: Legătura dintre fosta soție a lui Charlie Sheen și moartea lui Matthew Perry

George Clooney nu spera să se însoare

„Credeam că am o viață plină, nu mă gândeam că e incompletă, apoi am întâlnit-o pe Amal și mi-am dat seama că viața mea fusese cam goală. Mai adaugi și doi copii și deodată realizezi că era extrem de goală. Acum sentimentul de acasă, de dragoste necondiționată e prezent mereu. Te gândești că poți fi împlinit cu o carieră strălucită și cu un câine alături. Realizezi, de fapt, că este vorba despre mult mai mult”, a recunoscut Clooney.

„Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut copii. Această persoană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Dim momentul în care am cunoscut-o am știut că totul va fi diferit”, a povestit starul în podcastul lui Marc Maron.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc