Trucul care o ajută pe Jennifer Lopez să arate uluitor la 54 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul tenului său lipsit de riduri

  • Publicat:

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, nu numai că pare să nu-și piardă niciodată farmecul, dar reușește să devină și mai fermecătoare pe zi ce trece. Mai mult, secretele de frumusețe ale artistei sunt simple și accesibile, JLo împărtășindu-le întotdeauna cu fanii săi.

Uleiul de măsline, ingredientul care o menține tânără pe Jennifer Lopez la 54 de ani

Uleiul de măsline este unul dintre ingredientele preferate ale lui J.Lo (și ale întregii sale familii) în produsele cosmetice, precum și componenta principală a colecției JLo Beauty.

După cum glumește vedeta, nu vrea să miroasă ca o salată, așa că folosește creme și măști cu o bază de ulei de măsline.

Cântăreața recomandă folosirea produselor cu ulei de măsline pentru a hidrata pielea și pentru a menține sănătatea părului.

”Mama mereu obișnuia să-mi spună că uleiul de măsline este leacul pentru orice. Și acesta este secretul. L-am folosit ani de zile, iar asta pentru că într-adevăr funcționează. Așa că atunci când am produs colecția, primul lucru pe care l-am spus a fost ”trebuie să conțină ca bază extract de ulei de măsline”, a spus vedeta în urmă cu puțin timp intr-un înterviu.

Poți folosi ulei de măsline pentru față în 2 moduri diferite și la fel de eficiente pentru a elimina ridurile de pe față, dupa cum recomanda chiar JLO.

  • Curățarea feței

Ingrediente: Ulei de măsline extra virgin, dischetă de bumbac

Ce aveți de facut: Umeziți un tampon de bumbac cu ulei de măsline extravirgin. Masați ușor fața cu tamponul de bumbac, acordând atenție zonelor cu cea mai mare concentrație de machiaj sau impurități. Clătiți fața cu apă caldă și uscați. Aplicați o cremă hidratantă.

  • Hidratare profundă

Ingrediente: Ulei de măsline extra virgin, miere

Ce aveți de facut: Amestecați o lingură de ulei de măsline extravirgin cu o linguriță de miere. Aplicați amestecul pe fața curată și uscată, efectuând un masaj circular ușor. Lăsați masca să acționeze 20 de minute. Îndepărtați masca cu ulei de măsline cu apă caldă și uscați-vă fața. Aplicați o cremă hidratantă.

Ce se întâmplă dacă aplici ulei de măsline direct pe piele?

Piele de porțelan: Uleiul de măsline este bogat în acizi grași esențiali, care îți hrănesc și hidratează fața, obținând astfel o piele de porțelan moale și suculentă.

Efect anti-imbatranire: Proprietățile sale antioxidante luptă împotriva radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea prematură și apariția ridurilor.

Piele cu multă strălucire: Uleiul de măsline ajută la eliminarea celulelor moarte și promovează reînnoirea celulelor, ceea ce are ca rezultat o piele mai strălucitoare și mai strălucitoare.

Citește și: Dieta lui Jennifer Lopez. Ce mănâncă la 54 de ani pentru o siluetă impecabilă

FOTO: Instagram @jlo | SURSA: hPanorama

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc