Ultimele clipe din viața lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu solistul! Au trecut 3 ani de la moartea lui

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani.
  • Publicat:
Ultimele clipe din viața lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu solistul! Au trecut 3 ani de la moartea lui
Ultimele clipe din viața artistului. foto: facebook

După trei ani de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, sora artistului rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Femeia susține că doctorii ar fi intervenit cu întârziere să îl salveze pe solist, iar acest detaliu i-ar fi grăbit moartea. Cântărețul de muzică populară s-a stins la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021. 

Ultimele clipe din viața artistului

Pe 6 noiembrie 2021 se împlinesc trei ani de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar rudele lui nu pot accepta nici acum faptul că acesta nu mai este. Sora regretatului artist a vorbit despre ultimele zile din viața lui. Femeia susține că doctorii nu au intervenit la timp pentru a-l salva.

Înainte să moară, Petrică Mîțu Stoian a urmat un tratament de recuperare la o clinică privată, după ce a fost infectat cu COVID. Starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit brusc, motiv pentru care a fost mutat la Spitalul din Reșița.

Ce spune sora lui

Din păcate, organismul lui a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze! Sora lui face acuzații grave, la 3 ani de la moartea lui. Femeia a apucat să-l vadă în viață.

„Cred că îi explodaseră plămânii de la acel tratament, căci scuipa sânge. A fost dus rapid la terapie intensivă, unde a murit după câteva ore. Știam că nu mai iese viu de acolo, îmi făcuse semn cu mâna, de la revedere. Poate că scăpa, dacă se intervenea mai repede”, a povestit femeia, scrie Click!

„Fusese înscris în spital cu Petre Mîțu, numele lui din buletin. Petrică Mîțu Stoian era, de fapt, numele lui de scenă. Nu era trecut și Stoian în buletin, deși noi ne tragem din neamul Stoienilor. De-abia când ziariștii au început să facă zarvă, și-au dat seama cine e, de fapt, pacientul lor, și au început să se agite mai mult. Am vrut să îl duc la un alt spital, la Timișoara, de la Reșița, dar mi-au spus că trebuie stabilizat”, a mai spus sora lui, pentru sursa citată anterior.

Cauza morții lui Petrică Mîţu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani, în data de 6 noiembrie 2021. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Solistul făcuse înainte terapie cu oxigen hiperbaric.

Ce este camera hiperbarică

Terapia cu oxigen hiperbaric este recomandată în cazul pacienţilor care se recuperează după infecţia cu Sars-Cov2, cu precădere pacienţilor care au suferit leziuni importante la nivelul plămânilor.

Potrivit medicilor, au fost raportate numeroase cazuri în care pacienţii care s-au vindecat de de infecţie COVID-19 au continuat să acuze tulburări cognitive, probleme de respiraţie, oboseală şi alte simptome neurologice care le afectează calitatea vieţii. Acest ansamblu de semne şi simptome a fost denumit sindrom post-COVID-19.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”