Ultimele cuvinte ale lui Patrick Swayze. Ce i-a spus actorul soției sale înainte să moară

Patrick Swayze și Lisa Niemi au trăit o poveste de dragoste care a sfidat timpul și greutățile vieții, rămânând uniți până la sfârșit. În ciuda luptei devastatoare a actorului cu cancerul pancreatic, dragostea lor a rămas neclintită.
  • Publicat:
Ultimele cuvinte ale lui Patrick Swayze. Ce i-a spus actorul soției sale înainte să moară

Patrick Swayze, starul inconfundabil al unor filme precum Dirty Dancing și Ghost, a fost mult mai mult decât un actor talentat. În spatele faimei și succesului său, s-a aflat o poveste de dragoste reală, profundă și emoționantă, care a rezistat timp de 34 de ani.

Această poveste cu Lisa Niemi, femeia care i-a fost alături până la ultima suflare, este un testament al iubirii adevărate, care nu se sfârșește nici măcar în fața morții.

Patrick Swayze, o poveste de iubire ca în filme

Patrick și Lisa s-au întâlnit pentru prima dată în 1970, când el avea 18 ani, iar ea doar 14. La acea vreme, Lisa lua lecții de dans de la mama lui Patrick, iar atracția dintre cei doi a fost instantanee. Legătura lor s-a construit pe pasiunea comună pentru dans, care le-a cimentat relația și a creat o fundație solidă pentru dragostea lor. S-au căsătorit în 1975, iar în următoarele trei decenii și-au trăit povestea de dragoste pe scena vieții, atât în luminile reflectoarelor de la Hollywood, cât și în intimitatea căminului lor.

Lupta cu cancerul

În ianuarie 2008, Patrick Swayze a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, una dintre cele mai agresive forme ale bolii. Deși prognosticul inițial era sumbru, Swayze a luptat cu mult curaj, trăind 22 de luni după diagnostic, un timp considerat miraculos de către medici. În tot acest timp, Lisa a fost stâlpul lui de sprijin, fiind alături de el în fiecare moment, atât în momentele de agonie, cât și în clipele de speranță.

În cartea sa din 2011, Worth Fighting For, Lisa descrie durerea și puterea necesare pentru a-și vedea soțul trecând prin chinurile bolii. A vorbit despre momentele de tandrețe care i-au unit și mai mult, precum cele în care îi ținea mâna, ascultau muzică împreună sau dormeau îmbrățișați.

„Îți petreci fiecare zi luptând pentru viața acelei persoane. Știu că el și-a petrecut fiecare zi luptând pentru a lui”, a scris Lisa.

Ultimele cuvinte a lui Patrick Swayze

Când a venit momentul să-și ia rămas bun, cuplul și-a împărtășit ultimele gânduri într-un mod care reflecta iubirea și devotamentul lor de o viață.

„Ultimele mele cuvinte către Patrick au fost ‘Te iubesc’, iar acestea au fost și ultimele lui cuvinte pentru mine”, a mărturisit Lisa cu inima frântă. În dimineața liniștită a zilei de 14 septembrie 2009, Patrick Swayze a murit în brațele soției sale, la vârsta de 57 de ani.

Lisa a descris în detaliu acele clipe finale: „M-am întins lângă el, l-am ținut de mână și am simțit cum pulsul lui slăbea… Apoi, pur și simplu nu a mai respirat. Am pierdut persoana pe care o iubesc cel mai mult pe această lume, dar știu că dragostea noastră nu se va sfârși niciodată.”

Moștenirea pe care Patrick Swayze a lăsat-o nu constă doar în filmele sale iconice, ci și în exemplul de dragoste și devotament pe care l-a arătat alături de Lisa. Chiar dacă viața lor împreună s-a încheiat, Lisa continuă să păstreze vie amintirea lui Patrick și să onoreze dragostea pe care au împărtășit-o.

Lisa Niemi a subliniat că, deși soțul ei nu mai este prezent fizic, simte că are încă o relație cu el, una diferită, dar la fel de profundă.

„Când pierzi pe cineva, nu încetezi niciodată să-l iubești… simt că am o relație diferită cu el acum. Pur și simplu, nu mai este prezent fizic.”

Sursă: express.co.uk

Sursă foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian