Ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Suferința i se putea citi pe chip! Fotografiile publicate de fiica lui

Alain Delon, una dintre cele mai mari figuri ale cinematografiei europene, a murit la 88 de ani, lăsând în urmă o moștenire artistică impresionantă și o avere de 300 de milioane de dolari.
  • Publicat:
Ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Suferința i se putea citi pe chip! Fotografiile publicate de fiica lui
Ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Suferința i se putea citi pe chip!

Și deși sfârșitul vieții sale a fost marcat de probleme de sănătate și dorința sa controversată de a fi eutanasiat, copiii săi i-au fost alături în ultimele momente.

Fotografiile postate de Anthony, Anouchka și Alain-Fabien pe rețelele sociale reflectă legătura lor cu tatăl lor, în ciuda tensiunilor din familie.

Ultimele imagine cu Alain Delon în viață

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anouchka Delon (@anouchkadelon)

„Pentru că, orice s-ar întâmpla, spectacolul trebuie să continue! Delon va rămâne mereu Delon. Întotdeauna frumos, întotdeauna impecabil, întotdeauna elegant. Ca un vin bun. Veșnic măreț”, a comentat Anouchka fotografiile cu tatăl ei.

Reacțiile nu au întârziat să apară și, ca întotdeauna, au fost împărțite. „Este cel mai frumos bărbat din lume”, „Este incredibil să aibă asemenea prestanță și acum. Este cu adevărat un bărbat frumos”. „Nu e bine că arăți aceste fotografii ca să îi faci reclamă lui Provost (n.r. stilistului). Lamentabil!”, i-a scris o doamnă Anouchkai.

„De ce îl arătați? Lăsați-l în pace”, a fost un alt comentariu. „Lăsați-i viața privată pentru el. Opriți războiul între voi, copiii lui. Pentru noi, Alain Delon va rămâne idolul absolut, indiferent de comportamentul copiilor săi”.

De ce boală suferea actorul francez

Actorul francez se confrunta de aproximativ 5 ani, cu probleme serioase de sănătate, care l-au transformat într-o umbră a bărbatului ce a fost cândva. În 2019 a avut un atac vascular cerebral, în urma căruia nu și-a mai revenit complet. Astfel că starea sa de sănătate a devenit o preocupare majoră pentru familia sa. Relațiile dintre cei trei copii au început, însă, să se zdruncine serios.

„Mi se pare ceva logic și natural. De la o anumită vârstă, de la un anumit punct al vieții, trebuie să ne retragem în liniște, fără spitale, injecții sau altceva”, spunea Alain Delon într-un interviu pentru TV5 Monde.

În ciuda acestor planuri, Alain Delon și-a trăit ultimele zile înconjurat de familie, iar copiii săi au fost alături de el în momentele finale. Într-o declarație mutuală, cei trei au anunțat că tatăl lor a murit liniștit, la moșia sa din Douchy-Montcorbon, locul unde și-a dorit să fie îngropat, alături de câinii săi iubiți.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony, precum și (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe moartea tatălui lor. A murit liniștit în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia lui”, a fost declaraţia celor trei copii ai săi în legătură cu moartea tatălui lor, Alain Delon.

Nu avea regrete

Într-un interviu acordat în anul 2018, cu un an înainte de a suferi AVC-ul, Alain Delon spunea că nu are niciun regret, dar și că urăște această epocă, în care totul era fals, după părerea lui.

”Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut și am văzut tot. Dar mai presus de toate, urăsc epoca asta, o vomit! Există acești oameni pe care îi urăsc. Totul e fals, e falsificat. Nu mai există respect, nu se mai ține nimeni de cuvânt. Doar banii contează. Auzim vorbindu-se de crime toată ziua. Ştiu că voi pleca din această lume fără regrete.

Dacă trebuie să mor mâine, să dea Domnul să fie (o moarte) din iubire şi, parafrazându-l pe Musset, mi-ar plăcea să se spună despre mine: ‘A suferit des, a greşit uneori, dar a iubit. El este cel care a trăit, nu a fost o fiinţă fictivă creată de orgoliul şi plictiseala lui’”, spunea, atunci, Alain Delon.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”