Vești triste despre Nicu Covaci: solistul trupei Phoenix se confruntă cu probleme serioase de sănătate

  • Publicat:
Vești triste despre Nicu Covaci: solistul trupei Phoenix se confruntă cu probleme serioase de sănătate
Nicu Covaci

Nicu Covaci, legendara figură a muzicii rock românești și liderul formației Phoenix, trece prin momente dificile. În luna martie o intervenție chirurgicală pe creier, însă se pare că tratamentul de după operație „nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor”, după cum au transmis membrii trupei Phoenix.

Nicu Covaci, probleme mari de sănătate

„Salutare, oameni frumoși! Spuneam, acum puțină vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndată ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat… Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții!

Vom reveni, pe măsură ce situația va suferi modificări. Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând! Fie să renască!”, se arată în postarea publicată de formația Phoenix.

Citește și: Nicu Covaci a fost operat de urgență pe creier. Care este starea de sănătate a liderului trupei Phoenix

Doctorii i-au extirpat o tumoră

Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat pe creier la data de 22 martie 2024, la Spitalul Judeţean din Timişoara. Intervenția chirurgicală a fost o reușită, iar doctorii i-au extirpat o tumoră. Liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa, apoi a început să aibă probleme de vedere.

„Operația a decurs bine, și-a revenit foarte bine, iar în acest moment este conștient, comunică cu noi, mănâncă și în curând va fi externat din spital. Ne bucurăm că a trecut cu bine, a fost o mobilizare a unei echipe complexe, de la echipa de imagistică, echipa de medicină internă, echipa operatorie coordonată de profesorul doctor Pleș. Sperăm ca în continuare evoluția să fie una bună, pentru că a fost o operație deloc simplă”, declara Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timiș.

Sursa foto: Facebook Nicu Covaci

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”