Vica Blochina, de nerecunoscut la 49 de ani. A apelat la diverse intervenții chirurgicale pentru a arăta mai tânără

În ultimii ani, vedeta a trecut de nenumărate ori pe la medicul estetician.
  • Publicat:

Vica Blochina, în vârstă de 49 de ani, este de nerecunoscut după operațiile estetice! Fosta balerină și-a dorit cu orice preț să arate cât mai bine, așa că a apelat de multe ori la medicul estetician pentru îmbunătățiri fizice. La începutul anului, blondina și-a făcut un lifting la sâni și o abdominoplastie. În 2023, ea a suferit și o micșorare a stomacului. 

Cum arată Vica Blochina la 49 de ani

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, arată total diferit față de acum câțiva ani. Aceste transformări se datorează intervențiilor estetice pe care și le-a tot făcut în ultima perioadă.

foto: as.ro

După ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului, în 2023, la începutul acestui an, blondina a decis să facă o abdominoplastie și lifting la sâni.

Dependentă de operațiile estetice

„Vica a avut parte de o intervenție complexă care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie) prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic. De asemenea, Vicăi i s-a făcut și o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen conturând astfel o talie mult mai definită. Operația a fost un succes, iar rezultatul – pe măsura așteptărilor. N-am întâmpinat nicio complicație Recuperarea va fi una ușoară”, declara medicul care a operat-o pe Vica Blochina, pentru Libertatea. 

În plus, ea a apelat și la injectările cu acid hialuronic și botox, pentru a șterge câțiva ani de pe chip. Pe rețelele de socializare, Vica Blochina nu se sfiește să-și expună trupul sculptat în cabinetul medicului.

Mândră tare de cum arată în prezent, vedeta nu renunţă la fotografiile provocatoare. Deși se apropie de vârsta de 50 de ani, Vica arată fenomenal. Cu o ambiție de fier, ea e atentă la ce mănâncă și are un program riguros în ceea ce privește mersul la sală, pentru a face mișcare. Ea mărturisea că arată mult mai bine ca-n tinerețe.

„Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, spunea aceasta.

Ce este plicatura gastrică

În 2023, Vica Blochina a fost supusă unei intervenții numită „plicatură gastrică”, în urma căreia a dat jos peste 15 kilograme. S-a tot luptat cu diete drastice, dar pentru că nu a reușit să slăbească, vedeta a apelat la operație.

„Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme nu se lasă nici pielea. E tocmai bine. În momentul acesta, sunt pe butotiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.detalia vedeta imediat după operație.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”