Victoria Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume special a ales pentru micuță

Victoria Răileanu a anunțat vestea cea mare pe rețelele sociale, împărtășind o fotografie emoționantă din spital.
  • Publicat:

Bucurie mare în familia actriței Victoria Răileanu, cunoscută pentru rolul său din serialul „Vlad”! Actrița a adus pe lume o fetiță.

Victoria Răileanu a născut o fetiță

Actrița Victoria Răileanu este în culmea fericirii! Vedeta a născut recent o fetiță perfect sănătoasă, pe care ea și soțul său, Adrian Ștefănescu, au ales să o numească Maria. Fericita veste a fost anunțată de Victoria pe rețelele sociale, unde a postat o fotografie emoționantă din spital. În imagine, actrița își ține cu dragoste fetița pe piept, în timp ce Adrian, soțul ei, le privește tandru.

„Suntem cei mai fericiți din lume 🧡 Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris Victoria în dreptul fotografiei.

Victoria Răileanu, care mai are un băiețel din căsnicia anterioară cu actorul Conrad Mericoffer, și-a găsit liniștea alături de Adrian Ștefănescu după divorțul din 2019. Cu fostul soț, Conrad, Victoria are un băiat pe nume Carol, născut în 2015. După despărțirea de Conrad, care acum este căsătorit cu actrița Ana Odagiu, Victoria a trecut printr-o perioadă dificilă, dar în 2021 l-a întâlnit pe Adrian. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2023, ceremonia având loc într-un loc de vis, departe de România.

După divorț, actrița și-a găsit sufletul pereche

La aniversarea a trei ani de relație, Victoria Răileanu a postat un mesaj emoționant pe social media:

„Au trecut 3 ani de când am ieșit la primul date cu tipul ăsta. Abia 3 ani. Abia pentru că simt că îl știu de mult mai mult timp. Abia pentru că aș fi vrut să îl știu de mai mult timp. Și deja pentru că au trecut prea repede, totuși. Vreau să avem toți anii înainte și să ne bucurăm de ei ca și până acum.”

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și au ales să își unească destinele într-un mod inedit. S-au căsătorit civil pe o barcă în Grecia, iar cererea în căsătorie a avut loc la Paris, surprinzând-o pe Victoria. Actrița mărturisește că nu se aștepta la acest gest romantic din partea lui Adrian.

Felicitările curg neîncetat pe paginile de social media ale actriței, fanii și prietenii urându-le sănătate și fericire noii familii. Victoria Răileanu trăiește acum o perioadă de împlinire atât pe plan personal, cât și profesional, fiind înconjurată de iubirea și sprijinul soțului și copiilor săi.

Sursă foto – Facebook Victoria Răileanu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc